Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;k05zxr_g6N4]https://www.youtube.com/watch?v=k05zxr_g6N4[/video]

Bir düşünün bakalım... "Ben futboldan anlamam " diyen,Ünal Aysal

Fatih Terim'e FM 13 'ten bakıpmı oyuncu öneriyor...Danışman diye aldığı Tulun öneriyor.

Tulun, Hoca başarısız olsun diye iyi topçu bulsa bile getirmez diye düşünüyorum

ergun pembe yi hatırlayanlar bilir...24 25 li yaslarda ismi hersene yollanacaklar listesinde gecerdi...Adam 28 _ 29 dan sonra takımın bir numarası oldu...Amrabat icinde aynısı olacak derim ben

Katılıyorum adamın tek sorunu futbolunu olgunlaştıramaması. Yoksa teknik kapasitesi bütünüyle çok yüksek.

Transferle ilgili sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlar uğraşıyor, çalışıyor. Birkaç isim verdim kendilerine sayın başkanımız isterse bunu açıklar. Onun tasarrufundadır.

Hoca burda ne demek istiyor acaba salı günü başkanın yine isim açıklamasını mı önlemek istiyor ?

Chadli hakkinda ne sacmalaniyor yine okumadim ama sol acikta oy oynuyor.

Bu sene vasatin usutune cikamadi. Toparlaniyor, gecen seneki kadar etkili degil.

Chadli bu sezon asıl mevki sola geçti. Geçen yıl sağda ve forvet arkasında çok maça çıktı. Bu yıl ki performansı geçen yıla nazaran daha iyi..Sakatlık yüzünden kaçırdığı maçlar var ama dönüşü de gayet iyi oldu. Nedense Arda aklıma geliyor bu çocuğu izlerken..

O degilde, hayatinda Nene'yi izlemedin neden bu kadar cok istiyorsun adami ?

Ne biliyosun la izlemediğimi, benle mi yatıyosun geceleri.

Ben o adama Monaco dayken hayrandım, PSG de daha bi arttı bu hayranlığım. Amrabat yerine 10 kere tercih eder, 10 kat fazla verim alırdık.

Transferle ilgili sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlar uğraşıyor, çalışıyor. Birkaç isim verdim kendilerine sayın başkanımız isterse bunu açıklar. Onun tasarrufundadır.

Hoca burda ne demek istiyor acaba salı günü başkanın yine isim açıklamasını mı önlemek istiyor ?

herhalde

Hoca bu kadar başarılıyken yönetim hocanın arkasını böylesine kazıyorsa, başarısız olduğunda kim bilir neler yapmaz. Hoca yönetimi gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt