Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder'i falan ciddi ciddi beklemionuz la umarim :(

terim zamanında baptistayı kone yi simdiki terim zamanında dunya yıldızlarını veto eden adamdan dunya yıldızı beklıolar ama dedim bosa beklıolar......1 subatta herkesin yazdıgını onlerine koyacam bana gulenlerin :)

hagiyi bile terimin istedigini sananlar var

ŞL de devam etmeseydik bende yildiz bekelemezdim ama sanki bu sefer gelecek gibi 1 yildiz:o

Dostlar bu 7 yabancı mevzusu kimsenin ilgisini çekmedi anlaşılan:)

Bari Fatih Terim'in alanya maçı sonrası söylediklerinin videosu varsa paylaşsın bir forum sakini.

İyi geceler herkese.

Snejder'i niye alamayalım? Tamam bende yönetime güvenmiyorum ama Avrupa'da mı yokuz? Veya Bate Borisov ayarında bir takımmıyız? Şuan transfer için her türlü koz var elimizde. Dünya yıldızı getirmemiz imkansız değil.

Terim bunu istioyr, bunu istemiyor, buna veto verioyr fln...

gercekden Terimin bu 3. devredki transfer listesini görmek isterdim, gercekleri görmek icin...

Snejder'i niye alamayalım? Tamam bende yönetime güvenmiyorum ama Avrupa'da mı yokuz? Veya Bate Borisov ayarında bir takımmıyız? Şuan transfer için her türlü koz var elimizde. Dünya yıldızı getirmemiz imkansız değil.

2 gün önce bbc de menejeri qpr nin teklifini reddettiklerini ve ingiltere de 1.sınıf bir kulupte futbol hayatını devam ettireceğini söyledi. Galatasarayın adı bile geçmedi. ingiltere de ciddi ciddi man. unt ile anlaştığı konusuluyor bile.

beyaz tv akiyor, fazism konulari :D

Terim bunu istioyr, bunu istemiyor, buna veto verioyr fln...

gercekden Terimin bu 3. devredki transfer listesini görmek isterdim, gercekleri görmek icin...

terim kakayı istemesinin sebebi taraftar ve baskan dunya yıldızı istiyor terim madem yıldız istiyorsunuz kakayı alın diyor....bulen tulunun inadına adam kaka yı istedi tulun sjineidiri onerdi diye....ikisinin anlasamadıgını herkes biliyor....Terim tek yetkili olsa transferde kaka nın ismi bile gecmezdi

1. bizim yönetime ters bi adam. Ben açıkcası bizim yönetimde bu tip futbolcuları ikna edebilecek yetenekte olan bir adam tanımıyorum. Haldun Üstünel falan olsa belki.

2. Snejider gelmek istemeyebilir. Tamam Avrupa'da falan varız ama neticede lig olarak pekte kaliteli bir lige sahip değiliz. Adam,

İngiltere, İspanya, Almanya falan varken neden Türkiye'yi seçsin?

Para için olabilir ama Snejider'in yaşı daha 28 yani para kazanmak için bu yaşta kariyerini tehlikeye atmaz adamlar. Zaten 30'undan sonra ya Türkiye'ye ya Arap ülkelerine transfer olup paraya para demeyecek :D

terim kakayı istemesinin sebebi taraftar ve baskan dunya yıldızı istiyor terim madem yıldız istiyorsunuz kakayı alın diyor....bulen tulunun inadına adam kaka yı istedi tulun sjineidiri onerdi diye....ikisinin anlasamadıgını herkes biliyor....Terim tek yetkili olsa transferde kaka nın ismi bile gecmezdi

.

sa gelişmemi var rdaşlar

arkadaş mesaj atmış tele uykudan uyandımda geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt