Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper erdoğan seni birine benzetcem yakında ama bakalım.İsminin alper olduğundan bile şüphe ediyorum

pardon nereye eğiliyoz aşşağa doğrumu ?

asagı yukarı saga sola egil iste....ben bu yonetimi kuruldugu gunden beri iki senedir takip ediyorum...

demin yorumumu yaptım

dedimki

Ali Durust geldigi gunden beri olumlu bi acıklaması yok

Bulent Tulun terimin inadına acıklamalar yapar..terim iyi oynadık derse tulun zor kurtulduk demedigi mac yok

Unal Aysal ilk fırsatta terimin ayagını kaydıracak...Klupte istemıyor dikkat ederseniz transfer tercihi herzaman terimin tam tersi baskanın...!!!!!

bunlar gibi onlarca ornek var hepsini birlestirdigin zaman yonetiimi zaten cozersin

asagı yukarı saga sola egil iste....ben bu yonetimi kuruldugu gunden beri iki senedir takip ediyorum...

demin yorumumu yaptım

dedimki

Bulent Tulun terimin inadına acıklamalar yapar..terim iyi oynadık derse tulun zor kurtulduk demedigi mac yok

Unal Aysal ilk fırsatta terimin ayagını kaydıracak...Klupte istemıyor dikkat ederseniz transfer tercihi herzaman terimin tam tersi baskanın...!!!!!

bunlar gibi onlarca ornek var hepsini birlestirdigin zaman yonetiimi zaten cozersin

aga ugrasma boşver gitsin hala ne yazıyon

[video=youtube;M4a_7rAChaA]https://www.youtube.com/watch?v=M4a_7rAChaA[/video]

Cana :asd:

Forum efsaneleri arasına alın hatta hayri cund'a havale edin o uğraşşın :D

O değilde biz de Ismael Bouzid diye bir stoper vardı lan. Tamamen aklımdan çıkmış :lol:

alper erdoğan seni birine benzetcem yakında ama bakalım.İsminin alper olduğundan bile şüphe ediyorum

demin yorumumu yaptım

dedimki

semih bana ozaman birde sen yap bi acıklama bakalım.....herkes kısa net iki kelime yazıor kimse acıklama yapamıor...sen izah et goreyim

ne bos muhabetler döniyor burda ya ..

umarim 2,3 gün sonra bi transfer yolu gözükür artik...

adam rdaşlarını bilgilendiriyor niye bizleri bu bilgilerden yoksun bırakma çabasındasın anlamıyorum doğrusu

yanlış doğru adam yazıyor sizde he oyledir diyeceğinize dalga geçiyonuz oda yazıyo boyuna aga geçmeyin dalga yazmayın bişey yazmaz daha ona göre doğrudur dedikleri ne yapacan sen boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt