Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKIKA:

ASHLEY COLE GALATASARAY'DA !

Sağlık kontrolünden geçti!

B_d9a9ed57cef25f8fe6e8d69910923289.jpg

:eek::eek::eek:

Selçuk İnan ile Amrabat bizde oynayacak kalitede adamlar değiller. Selçuk'a frikik olacakta bilmem ne anca öyle iş yapıyor.Onu Ptrates'de yapıyordu.Amrabat desen topçu değil, tamamen leş bir takım olmaya doğru gidiyoruz

daha galatasarayı geçtim gs yazamıyorlar sonra sniejder gelsin

keşke robben gelse :) hayalimdeki futbolcu:)

[video=youtube;-k8p4KzdhJw]https://www.youtube.com/watch?v=-k8p4KzdhJw[/video]

Renktaş ne diorsn uyum sağlayabilir mi bizim ülkemizin futboluna yorumlarını beğeniyorum fikirlerini merak ediorm açıkçası söyleyebilr misn?

hagiden sonraki en iyi 10 numara olur....Ama gelecegine inanmıyorum...oynadıgı lig turkiye ligi kadar sert olan italyan ligi ....Kariyeri ve tecrubesine bakarsanız yorumlarımızdan daha etkileyici olacaktır

keske gelse kim istemezki

hagiden sonraki en iyi 10 numara olur....Ama gelecegine inanmıyorum...oynadıgı lig turkiye ligi kadar sert olan italyan ligi ....Kariyeri ve tecrubesine bakarsanız yorumlarımızdan daha etkileyici olacaktır

Peki bernard ve carlinhos hakkında ne düşünüyorsunuz izlediniz mi daha önceden?

renktash biz selçuk la amrabatı temizlemeden neremize şnayderi alacağız.

İlla orta saha oyuncusundan goller atmasını asist istatistiği yapmasını bekliyorsunuz değil mi? Nedir bu istatistik manyaklığı? Selçuk kadar orta sahada pas trafiğini gerçekleştiren, oyunu rahatlatan, bir anda atağı ters kanada yönlendiren oyuncu nereden bulacaksınız? Hee, doğru ya bu sene az gol attı, bizim oyuncumuz olamaz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt