Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Peki bernard ve carlinhos hakkında ne düşünüyorsunuz izlediniz mi daha önceden?

ikisini birden al antalyasporun kadrosuna gs nin fb nin sansı kalmaz :) lig fiksturu avantajınıda goz onune alarak konusuyorum..en iyi fikstur onların :) federasyonda adil olursa eger..fenere turkıye kuppasını hediye eden federasyon :)

Re: Transfer Nöbeti

Sa ins matias fernandez qelir amin

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

İlla orta saha oyuncusundan goller atmasını asist istatistiği yapmasını bekliyorsunuz değil mi? Nedir bu istatistik manyaklığı? Selçuk kadar orta sahada pas trafiğini gerçekleştiren, oyunu rahatlatan, bir anda atağı ters kanada yönlendiren oyuncu nereden bulacaksınız? Hee, doğru ya bu sene az gol attı, bizim oyuncumuz olamaz !

renktash gol atmayan adamın ne işi var takımda. derhal satılmalı selçukla amrabat

Selçuk İnan ile Amrabat bizde oynayacak kalitede adamlar değiller. Selçuk'a frikik olacakta bilmem ne anca öyle iş yapıyor.Onu Ptrates'de yapıyordu.Amrabat desen topçu değil, tamamen leş bir takım olmaya doğru gidiyoruz

oldu-o-zaman-biz-kalkalım_175865.gif

ikisini birden al antalyasporun kadrosuna gs nin fb nin sansı kalmaz :) lig fiksturu avantajınıda goz onune alarak konusuyorum..en iyi fikstur onların :)

Bence fikstürde iyiyiz biz,ilk 5 maçı alırsak Cl'den önce geriye son iki maç kalıyor zorluk derecesi olarak

ikisini birden al antalyasporun kadrosuna gs nin fb nin sansı kalmaz :) lig fiksturu avantajınıda goz onune alarak konusuyorum..en iyi fikstur onların :) federasyonda adil olursa eger

antalyasporun bu seneki şampiyonluk yüzdesiyle ilgilide engin tecürbelerinizden yararlanarak öğrenmek isteriz :))

İlla orta saha oyuncusundan goller atmasını asist istatistiği yapmasını bekliyorsunuz değil mi? Nedir bu istatistik manyaklığı? Selçuk kadar orta sahada pas trafiğini gerçekleştiren, oyunu rahatlatan, bir anda atağı ters kanada yönlendiren oyuncu nereden bulacaksınız? Hee, doğru ya bu sene az gol attı, bizim oyuncumuz olamaz !

Renktaş biraz ağır vurmuş. Ben Selçuk'a leş demem ama bu sezonki performansı içler acısı. İstatistiğe kimsenin takıldığı yok. Göz var nizam var. Ne savunma yapıyor ne sorumluluk ne de öyle pas trafiğini gerçekleştiriyor..Bu sezon başından itibaren Selçuk iyiydi diyebileceğim maç yok..

lan yeter lan yapmayın :D keyfim yerine geldi valla :lol:

Emre Ç'nin bugünkü performansını gördükten sonra 10 numara transferinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 10 numaraya vereceğimiz parayı bankaya atalım faiz işlesin.

Obur forumlarin birinde Ali Durust'un yigeni BCA ,Fatih hocayi kusturmeyin diye bir yazi yazmis.Ic cekisme oldugu belli ,ne kadar saklansada.Ben bu konuda Aysal baskana hak veriyorum,kulubu baskan yonetir teknik direktor degil.Hocanin her istedigi olacak,her karari dogrudur diye bir sey yok.Gecmis en guzel ornegi

Faruk Suren'in Terimi yonettigi donem ortada,Terimin Ozhan Canaydini yonettigi donem de ortada.Terim'le calismanin zor oldugu,kirip dokmeden dogru bir sekilde yonetip idare etmek gerektigi,tek basina birakmanin Terime yapilacak en buyuk kotuluk oldugunu bizzat kendi soylemistir Suren.

Onun icin ben bu donemi Suren zamanina cok benzetiyorum.O zamanda boyleydi,hoca hep bir seylere tavir koyardi ama 4 sene gul gibi idare ettiler.Esas benim merak ettigim ,bir gun Terim baskan olursa Teknik direktorle nasil bir iliskisi olacak acaba.

antalyasporun bu seneki şampiyonluk yüzdesiyle ilgilide engin tecürbelerinizden yararlanarak öğrenmek isteriz :))

biz varken ne sansı sampıonlugun ismini bile anmasınlar :) ne fener ne bjk ....transfer yapmasak bile en iyisiyiz bu ligin

Emre Ç'nin bugünkü performansını gördükten sonra 10 numara transferinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 10 numaraya vereceğimiz parayı bankaya atalım faiz işlesin.

bencede gereksiz.ama tutamayız elimizde,15 milyona rahat alırlar avrupadan

bencede renktas..5 sene al faizi ondan sonra messi mi dersin..cr7 mi dersin :D

hatta emre yeterince şans bulmuyor madem çift forvet oynamak zorundayız selçuğu keselim emre oynasın.hamit ileri geri saçmalayacağına aydın oynasın yeni keitamız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt