Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wesje289840000.jpg

koca göbekli Sniejder mi kuratarcak bizi? Belhanda bu borumu adam tek başına Montp. şampiyon yaptı Fas'ın Ronaldinho su

Bu ara Belhanda fenerde felan muhabetti cikti.. ama acikcasi renktaslar ben adami hic tanimiyom..tek genc oldugu ve fas oldugu ortada..ama super 10 nr mi? bana kalirsa biraz sallamasyon

Geçen sene Fransa'da yılın oyuncusu seçildi. Sağlam oyuncu fener alabilecek mi bilinmez. Alırlarsa bizimkilere para harcatıp isim yapmış bir oyuncu aldırtabilir bu durum.

Melonun bonservisini alacağımızı zannetmiyorum.Geçen seneki başarısının yarısını yapsın yeter bize

gecen sneki gibi olacak muhakak fakat bu sefer bonservisi alındı diye adam rehavete girecek yine donecek bu gunlerine...bidahaki sezon..eee bunu bilen dusunen bi tek ben yada bizz deiliz bakalım yonetim napacak

Hollanda ligini takip eden renktaşlar. Chadli' yi alma şansımız nedir

Ne? Eminmisin Bunyamin, bu sene simdiden bile daha etkili ne diyorsun sen yahu :asd: :ayatollah:

Hakan, forumlarda anket bile acilisti kim gelsin diye. Bulabilirsem gonderecegim.

Gecen sene cok daha iyidi. Bu doneme kotu basladi, Daha yeni toparlaniyor.

Biz alirsak nerede oynatacagiz? Asil soru bu olmasi lazim.

Maclarini izleyince Tv slow motion ozelligine mi gecti acaba diye kontrol ediyorum.

şu takıma bir tane, çalım atıp şut çeken birisi gerekiyor yahu..son ts macında uykum geldi resmen..selamlar bu arada :)

İyice içine edildi nöbetin.

Bugün forumda bi garabet var. Futbolcu resminden ziyade bayanların resimleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt