Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chadli, Fulham'dan gelen teklifi kabul etmemisti. Daha buyuk bir takima

gitmek istiyordu. Eger menejeri italyan Minolaydi galiba, Milan'a gidebilir.

Beyler seviye düşmeden devam lütfen.

ulan foruma karıları koyuyorsunuz. üsttede tanjunun çam yagı çıkıyor. ilginç şeyler düşünüyorum sayenizde. günahım boynunuza.

Re: Transfer Nöbeti

Anamiz bacimiz var

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

hiç izlemedim bu elemanı. nasıl bir oyun anlayışı var.

Şova dayalı.Bilirsin böyleleri sürekli çalıma kaçar.Olmayacak zamanda olmayacak işler yaparlar ama çoğu zamanda takımın içine ederler.Oynayabileceği en iyi lig Hollanda.Hiç ellemeyelim orada kalsın

Yerli stoperleri sayarsak gelme ihtimali en yüksek olan Ömer Toprak gibi duruyor sanırım. Milli takımda izlemiştim bir iki kere sadece ve çok üst düzey biri gibi gelmedi bana sanki, yanılıyor muyum?

Şova dayalı.Bilirsin böyleleri sürekli çalıma kaçar.Olmayacak zamanda olmayacak işler yaparlar ama çoğu zamanda takımın içine ederler.Oynayabileceği en iyi lig Hollanda.Hiç ellemeyelim orada kalsın

eyvallah saol.

Siem de Jong nasıl?

Yerli stoperleri sayarsak gelme ihtimali en yüksek olan Ömer Toprak gibi duruyor sanırım. Milli takımda izlemiştim bir iki kere sadece ve çok üst düzey biri gibi gelmedi bana sanki, yanılıyor muyum?

bencede.. serdar tasci daha iyi bana kalirsa..

Bu nöbete oyuncu filan gelmez münafıklar:)Heralde finallerden millet evden çıkmıyor...Stres olmuş hepsi

Gereksiz niye tartışıyorsunuz, durduk yere? Espri yapıldı ve üstüne gereksiz laflar ediyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt