Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ömer Toprak 10m€'ysa bizim Semih'i 20m€'dan Dany'i 15m€'dan aşağı satmamamız lazım.

nasıl fenerlilerin genetiğinde angutluk varsa bizde de pazarlık işi son güne bırakmak var kim olursa olsun başımızda.

Hayır cebimizdeki para belli, ona göre adamlarla ilgilen. Sen gidip 5 liralık adamlara 3 lira teklif edersen son gün gelince 1 liralık adama verirsin 3 liranı.

Ömer'i 3'e almışlar.5 isteseler normal karşılarım ama 7m-10m nedir ya :SS:

Hayır cebimizdeki para belli, ona göre adamlarla ilgilen. Sen gidip 5 liralık adamlara 3 lira teklif edersen son gün gelince 1 liralık adama verirsin 3 liranı.

ki alsan bile bu adamı istediğin fiyata son güne kaldımı napcam ben o transferi, kampa katılmamış takıma uyum sağlayacak da oyuna katkısı olacak tutacak tutmayacak ölme eşşeğim ölme

ki alsan bile bu adamı istediğin fiyata son güne kaldımı napcam ben o transferi, kampa katılmamış takıma uyum sağlayacak da oyuna katkısı olacak tutacak tutmayacak ölme eşşeğim ölme

Öyle bir adamın katkısı gelecek sezona kalır ara transfer böyledir. Sabır edeceksin ya da Necati'yi alacaksın.:b5:

For exp. Riera. Adam anca 2. senesinde buldu kendini..

Hep o Wenger yüzünden, Eboue'yi verdi bize ucuza iyilik yaptım sandı...

hayır direk transferin ilk 10 gününde hallet bu işi Sneijder olmuyorsa git bir tık altı ile uğraş. onu ayarla en son sorarsın geliyon mu gelmion mu gelmiosa hadi eyvallah de getir diğerini.

Yok tek futbolcuya saplanıp kalıyoruz birine artık son ana kadar umut ediyoruz

Cok samimi bir soru sormak istiyorum. Serdar Taşcı'yı cok beğenenler, Ömer'in önünde tutanlar kaç kere izledi 90 dakika ? Serdar o kadar üst düzey bir stoper değil hamleleri yumuşak kalıyor. Oyun bilgisi iyi sayılır ama Ömer Toprak'ı her türlü tercih ederim. Semih ile birlikte nefes aldırmazlar rakibe

trtspor; Galatasaray Carlinhos ve Chadli için uğraşıyor. 1 hafta içinde bir tanesinin bitmesi bekleniyor.

Taffarel ve A.Albayrak kampta değiller görüşmeler için

Cok samimi bir soru sormak istiyorum. Serdar Taşcı'yı cok beğenenler, Ömer'in önünde tutanlar kaç kere izledi 90 dakika ? Serdar o kadar üst düzey bir stoper değil hamleleri yumuşak kalıyor. Oyun bilgisi iyi sayılır ama Ömer Toprak'ı her türlü tercih ederim. Semih ile birlikte nefes aldırmazlar rakibe

Semih-Serdar ikilisi Semih-Ömer ikilisinden daha iyi iş görür. Serdar'ın tarzı Ujfa'ya daha yakın, tecrübesi daha yüksek.

Aynen renktaş. Ben melonun bile gönderilmesi taraftarıyım. Riera bu takımda ne yapıyor ki 2.9 milyon euro alıyor onuda anlamış değilim.

Riera'ya değil son dakikada takımı bırakııp bizi 3 gün içinde transfer yapmak zorunda bırakan arda'ya soracaksın onu.

Chadli nasıl bir eleman var mı analizini yapabilecek birisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt