Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chadli nasıl bir eleman var mı analizini yapabilecek birisi ?

Q7'nin takım oyununa daha yatkın olanı, top sürüşü, çalımları falan bana Riera'nın Liverpool zamanlarını hatırlatıyor. Belçika milli takımında oynuyor Fas menşeyli. Kısacası iyi adam bence.

Ezikler göz göre göre Belhanda'yı alıyor. Adam 22 yaşında ve Fransa liginin en değerli oyuncusu. Şaka gibi. Bizimkiler niye almıyor anlamıyorum. Eğer ŞL'de oynayamayacağı içinse keşke çıkmasaydık. Şampiyonluk ve gelecek birkaç sene tehlikeye girebilir sırf bu adam yüzünden

Q7'nin takım oyununa daha yatkın olanı, top sürüşü, çalımları falan bana Riera'nın Liverpool zamanlarını hatırlatıyor. Belçika milli takımında oynuyor Fas menşeyli. Kısacası iyi adam bence.

birde resimlerinde gördüğüm üzere düzgün bir fiziği var.

Ezikler göz göre göre Belhanda'yı alıyor. Adam 22 yaşında ve Fransa liginin en değerli oyuncusu. Şaka gibi. Bizimkiler niye almıyor anlamıyorum. Eğer ŞL'de oynayamayacağı içinse keşke çıkmasaydık. Şampiyonluk ve gelecek birkaç sene tehlikeye girebilir sırf bu adam yüzünden

Haram paradan ne zaman hayır görmüşler ki şimdi görsünler.

Belhanda' ya kötü futbolcu demiyorum ama kariyerini bitirdi benim gözümde fenere giderek. sadece bunun için üzülüyorum

Sa beyler

Sneijder ucaga binmis mi?

Ipswich kadrosundan cikartilmis mi?

Cok samimi bir soru sormak istiyorum. Serdar Taşcı'yı cok beğenenler, Ömer'in önünde tutanlar kaç kere izledi 90 dakika ? Serdar o kadar üst düzey bir stoper değil hamleleri yumuşak kalıyor. Oyun bilgisi iyi sayılır ama Ömer Toprak'ı her türlü tercih ederim. Semih ile birlikte nefes aldırmazlar rakibe

Milli takım maçlarında bu ikili kevgire dönmüştü hatırlatırım.

birde resimlerinde gördüğüm üzere düzgün bir fiziği var.

Aynen top yakşıyor adamın ayağına, fakat şöyle bi handikap var. Hollanda liginde takımlar pek kapanmıyor, kapanan savunmalara ne yapar meçhul.

İhtiyacımız olan Chadli değil aynı takımdan Dusan Tadic. Versinler 15 milyon euro alsınlar, 10 sene ofansif orta saha aramasınlar işte... Chadli Amrabat'a cok benzer oyun stili olarak gerek yok

Avrupa maçlarında nasıldı Twente ile? yinede bir ölçü olabilir

Twente'nin sadece bi maçını izledim AL'de onu da göz ucuyla izledim çok bişey diyemiycem ama istatistiğine bakım şimdi 6 gol 6 asist AL'de kualifikayonlarla beraber

Kanat oyuncusu galiba ?

Amrabat gibi diyebiliriz, Amrabat varken alınmasına ihtimal vermiyorum aslında ben ama hocanın kafasında ikisini farklı kanatlarda denemek varsa bilemem.

İhtiyacımız olan Chadli değil aynı takımdan Dusan Tadic. Versinler 15 milyon euro alsınlar, 10 sene ofansif orta saha aramasınlar işte... Chadli Amrabat'a cok benzer oyun stili olarak gerek yok

ikiside Twente' nin kanatları değilmi?

Valla renktaş transferin son günü gidip bunlar leylim ley adam alacağına Chadli yi bugün alıp gelmeleri daha hayırlı.

612344_Galatasaray_SK.jpg

3 transferle böyle bir 4-3-3 oynayabiliriz ...

Hoş oldu sanki Taşçı yerine Ömer de olabilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt