Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İlgilenmiyoruz desinler o da yeter, medya inanılmaz şınayder dayatması içinde, yükseltip beklentiyi bizi gaza getirip sonrada yönetim-terimi başarısız adledecek , en azından çık şınayderle ilgilenmiyoruz de, çıkıpta ne q7 si acaip isimler var listede deme!

Öyle ama Jaja bile Galatasaray'a geliyordu. En azından ilgilenilen mevkileri açıklasınlar:confused::yenieek:

Aldanmayın yahu medyanın yazdıklarına, olay bizde bitiyor sonuçta :o Eksiğimiz olan mevkiler de belli sonuçta

NOT-fred-para-neves-agora-joga-direito-ou-vai-voltar-para-o-flamenguinho1326886893_400_266.jpg

chadli için benfica'ya transfer olmak üzere diyorlar

N'Diaye zu Sunderland ise Ceyhun Gülselam zu Bursaspor olmazmı acaba :o

Bu arada Muslera'ya resmi teklif gelmiş haberleri dolanıyor internette

18 Milyon Euro teklif etmiş bir ingiliz kulübü...

GSTV yayın akışını bilen var mı? Başkan konuşsada şenlense buralar.

N diaye sunderlanda transfer olmus 3,2 mn Sterlin

Transferler böyle yapılmalı işte Şimdi bakalım o parayı car curmu edicekler yoksa fransadan bi adam daha alıp hem yarar hem karmı saglcaklar N diayeyi aldıklarında cok sasırmıstım ismi olan avrupada piyasası olan bi oyuncuydu bursa cok buyuk güc kaybedicektir

muslera'yi satarlarsa hersey biter kapatin tukani gidin.

Bugün kampüste en yakın arkadaşımla kavga ettim, yumruk yumruğa geldik ufak bir tartışma yüzünden. Moral 0 şuan, keşke bir transfer gelse de moralim yerine gelse. Hayatımda geçirdiğim en leş günlerden biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt