Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder i herkes ister tabi ama bence bize geri dönüşü 0 olur bu adam katara falan da gitmez artı maliyeti çok. o maliyete aynı kaykıyı verebilecek yaşı daha genç biri alınabilir bence

bu adamı alırsın CL de çeyrek finale çıkarır seni bir bonus ordanaalırsın.bu adamı alırsın ligde şampiyon yaparsın birde ordan kazanırsın bu adam sayesinde para.bir futbolcudan para kazanmak illaki adamı geri yüksek bonservis ile satmak değildir.

abi çok ciddi söylüyorum Belhanda bu durumda türkiye de hangi takıma gelirse gelsin vizyonsuz bir adammış dedirtecek.. 22 yaşında daha iyi takımlarda olmak varken türkiye de ne işi var bu adamın abi

abi çok ciddi söylüyorum Belhanda bu durumda türkiye de hangi takıma gelirse gelsin vizyonsuz bir adammış dedirtecek.. 22 yaşında daha iyi takımlarda olmak varken türkiye de ne işi var bu adamın abi

Bu zihniyet yüzünden yakında katar gibi olacaz oyuncular sadece para icin gelecek lige :(

Şeref Aydın ekşi'ye entry girmiş beyler gördünüz mü?

Yönetim Sneijder için var gücüyle çalışıyor gibi bir şeydi.

Yönetim var gücüyle çalışıyorsa kesin transfer yatar.

Geleceği yok ama, insan bekliyor işte..

Ulan normalde transfer nöbetinde birine msj yazayım diyene kadar 4 sayfa atlardı, bu dönem üstüste 4 msj yazdım ya lan.

normalde çok hareketli olması gereken günler

bastos gelse kim sol bekte oynar ki riera mı bastos mu

Chadli nasıl bi adamdır bizim yönetim alabilir mi?

Gerçi haber fanatikte çıktıysa olacağı varsa da olmaz ama umut işte.

Sneijder in alınması durumunda takıma üst düzey bi katkı vereceğini sanmıyorum

Dun 6 tane gol atmasaydik daha hareketli transfer beklerdi bizleri

Sneijder gelsin bu takımı 2 seviye yuları çeker.

Bide sahada artık farklı şeyler yapabilecek oyuncu görmek istiyoruz.Amrabat transferine en çok bunun için sevinmiştim ama olmadı.Taraftar çıldırdı yıldız istiyor

Ronaldinho'yu alalım Fatih Terim adam eder:trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt