Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Jadson'a razıyımda o defans ne yahu ne sol bek ne öyle :o:o

Abi biz tepki koymadıkça saçma sapan adamlarla dolduracaklar kadroyu ya alamıyorsan iyisini bırakın artık şu 2. 3. sınıf futbolcuları ya.

Liste'nin en tepesindekiler, ilk istenilen oyuncukar alinmiyor(alinamiyir) iste, bunu anlamak zor degil galiba.

Gidip klub basini basip baskanin yakasina yapisacaksan kimse tutmaz :D.

Jadson fena oyuncu degil diye hatirliyorum ama Luce'nin gozunden dusmustu.

Biraz bekliyelim, Necati geldiginde forum'da denilmeyen, edilmeyen laf kalmamisti.

Transfer donemi bir bitsin.

Belki 6 ayligina veya 1-2 seneligine gelecektir, yada yine sallama haberlerden birisidir sadece. Biraz sabir...

Bizim yönetimin son icraatı : Galatasaray'da bir yönetici (başkan) şu an Milano'nun Turati bölgesinde Milanlı yöneticilerle Antonini ve Mesbah'ın transferi için bir görüşme yapıyor.(@AC Milan News)

Bülent Tulun'un zekasından çıkacak fikirlerdir bu oyuncular.

Beyler işten geldik var mı gelişme aktarın?

mesbahı tuttum ben.. ŞL oynuyuor mu oynamıyor mu şimdi?

ben jadson gibi teknik topçuya hayır demem de mesbah antonini ne ya

Vay be Baskan...

Hm,Silvestre iyi bence,bakalim... Milan=Sneijder :happynew:

Liste'nin en tepesindekiler, ilk istenilen oyuncukar alinmiyor(alinamiyir) iste, bunu anlamak zor degil galiba.

Gidip klub basini basip baskanin yakasina yapisacaksan kimse tutmaz :D.

Jadson fena oyuncu degil diye hatirliyorum ama Luce'nin gozunden dusmustu.

Biraz bekliyelim, Necati geldiginde forum'da denilmeyen, edilmeyen laf kalmamisti.

Transfer donemi bir bitsin.

Belki 6 ayligina veya 1-2 seneligine gelecektir, yada yine sallama haberlerden birisidir sadece. Biraz sabir...

Necati, devre arası yapılacak en iyi transferlerden biridir. Jadson, tam bir kapalı kutu benim açımdan adam Avrup futbolundan brezilya'ya dönüyor ve onu istiyoruz gereksiz transfer tamamen alamıyorsan başka bir bölgene transfer yaparsın kanat oyuncusu alırsın. Şampiyonlar Ligi hedefi olan takımın ihtiyaçları liste başındakileri hâlâ almaya yetmiyorsa pes diyorum.

Dün Show TV'de Walter Samuel falan dediler, tövbe bismillah noluyor lan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt