Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah Allah,moralim bozuk yaw...:sad007:

gelmesin so cöpcüler

Hakkaten transferde doğru dürüst inandırıcı hedefimiz bile yok beklediğimiz bir isim bile..

Pek umutlu değilim..

[video=youtube;XSUoSj--9s4]https://www.youtube.com/watch?v=XSUoSj--9s4[/video]

Bizimkiler ara transfer icin iyi calismamis...

Necati, devre arası yapılacak en iyi transferlerden biridir. Jadson, tam bir kapalı kutu benim açımdan adam Avrup futbolundan brezilya'ya dönüyor ve onu istiyoruz gereksiz transfer tamamen alamıyorsan başka bir bölgene transfer yaparsın kanat oyuncusu alırsın. Şampiyonlar Ligi hedefi olan takımın ihtiyaçları liste başındakileri hâlâ almaya yetmiyorsa pes diyorum.

Dogu, senin onceligin sol bek, defans ve sonrasinda 10 numara

Hangi amacla hedefle kanat alacaksin?

Dunku aciklamalardan sonra istedigimizi alamiyoruz/alinmiyor. Jadson belli ki son hedef

Ben takimin basindakilerine guveniyorum, ayrica Jadson haberleri nereden cikti?

Cikan her habere inanacaksak isimiz var..

Antonini'nin geleceği parlak iyi bir fiyata satarız..

transfer olmayacaksa ceyhun + caglari göndersinler bari..

Yahu durun belki Inter'le Sneideri bitirmek için gitmiştir sonuçta o da Milan şehri takımı değil mi? Belki gitmişken hedef şaşırtıyordur. Hemen asıp kesmeyelim.

sezon sonu umut ve melo takimda tutulur, serdar tasci ve eren derdiyok transfer edilirse güzel olur bence. ikisinin de maliyeti fazla olmaz.

bu isimler gerçek değildir ya bizimkiler inter veya milanla başka oyuncular için görüşüyodur:lol:

Çağlar Ufuk Gökhan Zan Hakan Balta bunları takasta kullansakta eli ayağı tutan birini alsak.

Dogu, senin onceligin sol bek, defans ve sonrasinda 10 numara

Hangi amacla hedefle kanat alacaksin?

Dunku aciklamalardan sonra istedigimizi alamiyor/alinmiyor. Jadson belli ki son hedef

Ben takimin basindakilerine guveniyorum, ayrica Jadson haberleri nereden cikti?

Cikan her habere inanacaksak isimiz var..

Yahu dostum zaten hali hazır 4 4 2 oynuyorsun al kanat forvet daha mantıklı. 10 numara hastasımıyız illaha 10 numara transferi yapmak için kontejan doldurulmaz ki.

Alamıyorsan transfer yapmak için transfer yapmasınlar bu kadar basit.

Abi ben takımın başında bir tek Fatih Terim'e güveniyorum. Gerisinin vizyon sahibi olduğuna inancım yoktur.

Vallaha transfer yönetimimizi gördükden sonra açıkcası hadi be falan demiyorum ki.

fatih terim bunu demek istedi heralde dün. yönetim les vari oyuncular pesinde o milanlilar gibi, fatih terim ise gelecege dönük futbolcularin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt