Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis

Bu sabah Başkan'a 1 oyuncu önermek için ulaşmaya çalıştım ama İtalya'da olduğunu öğrendim. Keşke alabileceğimiz oyunculara konsantre olsak.

Kendisi Galatasaray Spor Kulübü üyesidir.

hah bi sen eksikten teknik ekibin adamları yok zaten Galatasaray üyelerini gönderiyor futbolcu izlemeye/önermeye

Sneijder falan alamayiz biz. Alabilecegimiz isimler uzerine ugrassak daha saglikli olur.

ya bırakın artık yöneticinin cebindeki paralardan medet ummayı, tüpoğlanın bjk ye yaptığı gibi dımdızlık kalırsın ortada.

gelmesin kardeşim sniejder filan o kadar mı önemli çuval dolusu para verip kendi ligini Katar'a çevirmek

ben bütün transfer için demiyorum ki sadece bi yıdız transferi için diyorum.hagi gibi takımda etki yaratabilecek mi oyuncu için.sneijder olur olmaz.başkan ozaman söz vermiyecek.veriyorsada gereken neyse yapmalı.

Sneijder e muhalefetlik yapmak iyiymiş meşhur ediyor adamı :))))

Ya arkadaşlar ülkemize gelen bu tür maliyetli transferlerin çoğu hüsranla sonuçlanmıştır. Bakın demedi demeyin. Bu tür adamlar top falan oynamıyorlar. En son örneği var önümüzde Quaresma

Sneijder ile Quaresma bir mi ? Quaresma hangi takımı ŞL'de finale taşıdı? Quaresma hangi takımın milli takımının en önemli adamı? Robinho'ya Quaresma benzetmesi yapabilirsin ama Sneijder'e asla.

Baba'yı alırız diyecem de onu da Chelsea aldı.

Yaman Akıncı, BCA internet aleminin en büyük ergenleridir.

Bu BCA denen adam 2 sene önce Arsenal'li Song 3 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu diyecek kadar futbol özürlüsü biri.

Oha olum frikik olunca topun başına Selçuk Hamit Sneijder'mi geçecek? :D

GS:

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Melo Selcuk Amrabat

Elmander Burak

vs.

S04

Hildebrand

Uchida Höwedes Matip Fuchs

Farfan Jones Neustädter Draxler

Holtby

Huntelaar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt