Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

5628Galatasaray.jpg

:sopa::sopa::sopa:

Selcuk Sneijder'in hücum gücünün yarısı olamaz, Sneijder de Selcuk'un defansif gücünün yarısı olamaz. Selcuk yetenekli ön liberodur bildiğin Xavi gibii Xabi Alonso gibi

selcugun defansın yonu ıyı dıyorsun gulerler adama yahu adam topa nasıl gırılır onu bılmıyor selcuk pas dagıtımında çok ıyı olan ıyı bır oyuncu

selcuktan oyle muthıs defans yapıp veya adam gecıp bıseyler yapmasını beklemek sacmalıktır

snejdere gerek yok. Emre Colakin üzerinde durarsak yakindi bizim kendi "snejderims" olacak, hem türk hem genc.

lan yarın başkan 2 de tvye çıkacak bu ne saçmalık ya tv 8 haberlerinde de başkan için italyada diyorlar haber doğru ise ki sanmıorum ama bu akşam hareketli olabilir

hakanmı geldı foruma

neydı o arkadas oyle herkseı getırıyordu

Cilek bekledik, Portakal mi geliyor? :asd:

portakal-150b91f4f4ea83.jpg

montpiller başkanının demecini gördüüz mü bugun fransa daki. koptum yaa:D:D:D ben yeni nette olduğum için yeni gördüm de:D:D:D:D

selcugun defansın yonu ıyı dıyorsun gulerler adama yahu adam topa nasıl gırılır onu bılmıyor selcuk pas dagıtımında çok ıyı olan ıyı bır oyuncu

selcuktan oyle muthıs defans yapıp veya adam gecıp bıseyler yapmasını beklemek sacmalıktır

Şenol Güneş o saçmalıkla 85 puan aldı demekki . Hey yarabbim

lan yarın başkan 2 de tvye çıkacak bu ne saçmalık ya tv 8 haberlerinde de başkan için italyada diyorlar haber doğru ise ki sanmıorum ama bu akşam hareketli olabilir

tamam ciksin 2de tvye. yürüyerek gelmiyor ya türkiyeye. ucak ile 2 saat. bunda inanmayacak ne var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt