Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Millet fena havalandı. Yere fena düşecek sonra herkes. Dikkat beyler. Sneijder'i İngilizler, Almanlar filan alır bana göre.

Manuya falan gider boşuna heyecan yapmıyalım. Olabilecek isimler üzerinde çalışsak keşke.

2 saate bi son dakika patlayacak gibi geliyo lan bana :asd:

Beyler Snejder de sorun bonservisi deil zaten interle anlasmak kolay,adamin interlede sorunu yillik ücretiydi 6.5 net aliyor benim bildigim 10 milyon brüt.

Yakiti cok lüx araba gibi adam alimi ucuz ama kullanimi pahali.

Beyler Snejder de sorun bonservisi deil zaten interle anlasmak kolay,adamin interlede sorunu yillik ücretiydi 6.5 net aliyor benim bildigim 10 milyon brüt.

Yakiti cok lüx araba gibi adam alimi ucuz ama kullanimi pahali.

aynen öyle adamın zaten interle ayrıştğı nokta yılık ücret bu adam bize niye 3 .75 e gelsin

Hocam adamın İtalya'da aldığı maaşın büyük kısmı vergiye gidiyor zaten..Fazla bir değişiklik olmayacak...

10 milyon € brut aliyor. Vergiden sonra 6 milyin€ kaliyor.

Hollanda medyasinda cikmisti. Inter, Sneijder'in sozlesmesinde iyilestirme yapmisti.

Nasil fazla bir degisiklik olmayacak?

10 milyon € brut aliyor. Vergiden sonra 6 milyin€ kaliyor.

Hollanda medyasinda cikmisti. Inter, Sneijder'in sozlesmesinde iyilestirme yapmisti.

Nasil fazla bir degisiklik olmayacak?

berki Türk Kebabini her gün yemek istiyordur. Kankasi Kuyt ile zaman gecirmek istiyor

Sneijder'de asıl sorun bonservis değil maaş olur

Eğer ~6m net alıyosa bu transferin olma ihtimali yoktur imkansız ... 6m brüt alıyosa o zaman şansımız olur ... Yinede hiç inanmıyorum bu transfere ne zamanki Florya'da görürüm anca o zaman inanırım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt