Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Honda'nın sene sonu sözleşmesi bitiyor, bizim yönetim neden bu adamla ilgilenmez anlamış değilim.

Şöyle anlatayım.

Bu adam bugün interde istenmeyen adam değil mi yani şuanda ne olursa olsun prestij yerlerde. Adamı aynı quaresmyı düşürdükleri kıvama düşürdüler.

Ş.liginde bir üst tura çıkma olasılığımız diğer gidebileceği takımlara nazaran yüksek ve isteyen takım yok. İyi takımlarda o bölgelerde hep iyi oyuncular var.

Ş.liginde atacağı 1 gol ve bizim tur atlamamız ile bu adam 2 maç daha kendini gösterme fırsatı yakalayacak mı. Bütün dünyanın gözü üzerinde olacak ve 4 maç rahatlıkla izleyebilecekler onu. Bizle atladığı tur ve yapacakları onu yeniden değerli hale getirecek.

Üzerine alacağı para yine az buz para değil.

Gelirse bir risk alarak gelecek başarılı olursa 6 ay sonra istediği takıma tekrar gider(sıçrama tahtası) olmazsa yine gayet iyi maaşla lig ve ş.liginde esme şansı var. Olabilir yani şuan adam bitik durumda oynatmıyorlar adamı köreltiyorlar.

Icimize portakal aromali serbest suyu dökdün :ayatollah:

Türkiyede o hafta‚ haftanın golü necatinin attığı gol seçilmizdi, Stochun degil.

Ünal Aysal, Inter Kulübü'ne yıldız oyuncunun bonservisi için 12 milyon Euro teklif ederken, diğer yandan Sneijder'i ikna etmek için de Bülent Tulun'u görevlendirdi.

oy_elmander0101.jpg

Ikna islemi Bulent Tulun reyizin yapacagi isdir , rahat olun.

gstv nin izlenmesi icin yapılmıs bir hamle olabilir mi tamam belki teklif vardır ama 12m se bonservis biz 7-8 vermisizdir yıllık ucreti 6 ise biz 3,5-4 vermisizdir her zaman soylemez mi baskan gs tv nin izlenmesi ici adımlar atmalıyız al sana adım gecen de de buna benzer bir program olmustu yine yani yalan hatta oyun diyebiliriz sonucta ronaldinho diyordu terim istesin alayım imparator istedi bu seferde baska bahaneler cıkardı orda da amac borsa filandı beyler tavsiyem hemen GAZA GELMEYİN..

Bize Transfer için gelen bir başkan hatırlıyormusun?Ben düşündüm düşündüm hatırlayamadım,sen hatırladıysan aydınlat bizi.

Diğer bir olay başka takımlarda X başkanı Y klubüne transfer için kapısına gitmiş olabilir ki gitsin beni pek fazla ilgilendirmiyor fakat Galatasaray beni ilgilendiriyor :)

Bana yanlış gelen sana doğru gelebilir,olaya birazda bu yönden bakmak gerek :b5:

Büyük transfer diyebileceğimiz ne transferimiz oldu ki gelen olsun?

En uçtaki kulüpler ve büyük kulüplerin hemen bir çoğu bunu yapıyorsa burda bir anormallik olmamalı..Başkanın işi böyle transferleri halledebilmek olmalı ki gidip görüşüyorlar..

sneijder_fenerbahce.jpg

182381_462223843827742_2069847407_n.jpg

AyP6Hl_CUAAo5Ea.jpg:large

Fener aglama..... :happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

sözlesmesi bitti suan zaten :D demek ki daha büyük balıkla ilgilniyorlar ;)

Sene sonu bitiyor diye biliyordum ben,

Küçük balıkları bile elimizden kaçırırken büyük balığı alacağımıza imkan vermiyorum.

En azından alabileceğimiz oyunculara yönelsek iyi olurdu.

Sneijder gelirse...Selcuk artik frikik atmaz :D

Ronaldo :sad007:

lan yarın başkan 2 de tvye çıkacak bu ne saçmalık ya tv 8 haberlerinde de başkan için italyada diyorlar haber doğru ise ki sanmıorum ama bu akşam hareketli olabilir

aga atla gitmiyor ya bu adam ıtalyadadır 4-5 saate ıstanbulda olur yanı nedır kı:)

messiciyim ama ronaldoya üzüldüm be.

Ronaldo secilseydi sacma olurdu zaten.

Iniesta Avrupanin en iyi secildi..

bu fenev matruşka gibi caktıkca kupa cıkıyor (127 konuk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt