Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanlız falcaonun golü her açında stoch tan iyi be.

Stoch bir ödül aldı millet Sneijder olayını unuttu.

Melo şimdiden yeni numara seçsin kendine.

O numara yeni reisimize ait.:happynew:

Wesley_Sneijder_Inter.jpg

Sessiz ve gergin bir bekleyiş

Yönetim şu Sneijder olayını yalanlasın yoksa kafayı yiycem

Transfer Nöbeti

forma numaraları bile verilmeye başlanmış :) beklentiye girmeyin derim

Re: Transfer Nöbeti

Tabiki falcao nun golü daha güzel ve daha estetik. Kıskanç değilim, objektifim. İstoç bizde de olsaydı fikrim aynıydı fakat o zaman oyum istoçun olurdu. Bu anketin ana fikride budur zaten.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Uff dusunsenize yarin baskan canli yayinda Sneijderi aldik diyor herkes boyle olur:akansular:

Yalnız bu Sneijder haberleri doğru ise dünkü Terim'in açıklamalarında Sneijder tarzı oyuncu istemediğini söylemişti, Terim'in tarzı değil ama ilgilenmiyoruz süsü verip gizlice işimi yürütüyorlar acaba.

Diğer ihtimal ise Terim istemediği halde yönetim inatla Terim'in listesinin dışındaki adamlarla uğraşıyor.

Başı D sonu A bilin bakalım kim bu ağa? :lol:

Yalnız bu Sneijder haberleri doğru ise dünkü Terim'in açıklamalarında Sneijder tarzı oyuncu istemediğini söylemişti, Terim'in tarzı değil ama ilgilenmiyoruz süsü verip gizlice işimi yürütüyorlar acaba.

Diğer ihtimal ise Terim istemediği halde yönetim inatla Terim'in listesinin dışındaki adamlarla uğraşıyor.

Hoca tam olarak da belli etmedi ne istediğini. Bir dedi benim veto ettiğim diye bir şey yok sonra geri dönüşüm dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt