Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız bu Sneijder haberleri doğru ise dünkü Terim'in açıklamalarında Sneijder tarzı oyuncu istemediğini söylemişti, Terim'in tarzı değil ama ilgilenmiyoruz süsü verip gizlice işimi yürütüyorlar acaba.

Diğer ihtimal ise Terim istemediği halde yönetim inatla Terim'in listesinin dışındaki adamlarla uğraşıyor.

ikinci olmaz bence.hocanin tarzi uygun degil dedigide sneider degildir.sneider her takima uyar.

Öyle bir yazıyorlar ki insan inanmasa bile inanası geliyor..

Beyler yarın Başkan'ın programı var ve bugün bu haberler çıkıyo sizce de ilginç değil mi yoksa ?

Oğlum lan timsaha gelmeyek durun sinerji yapın.:asd:

Sneijder olmaz ama yabancı sol bek ve yerli stoper oyuncu alacağız.

sıkıntılı saatler,günler bunlar...hele birde kap'a bildirilip beklenirse işte o zaman değil dakikalar saniyeler geçmiyor..

başkanın geçen sene söylediği birşey vardı ben transfer görüşmesi yapmam.o iş için profosyonel arkadaşlar var.en son ispanya seferi yapmıştı.(forlan,reyes,ujfa)umarım bu sefer istediğini alır.

Hoca tam olarak da belli etmedi ne istediğini. Bir dedi benim veto ettiğim diye bir şey yok sonra geri dönüşüm dedi.

6 aydır futbol oynamamış adamlarla ilgilenmiyoruz gibi bir açıklama yaptı diye hatırlıyorum ama bu açıklama Sneijder içinmiydi yoksa sürekli adı bizle anılan Q7 içinmiydi bilmiyorum.

Başkan Aysal, başdanışmanı Bülent Tulun ile birlikte Milano'ya giderek, Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için transfer girişimini resmen yaptı. Ünal Aysal'ın, bu transferde sarı kırmızılı kulübün ciddiyetini göstermek adına bizzat devreye girerek, Inter Kulübü ve oyuncunun menajeri ile görüşmeleri başlattığı öğrenildi. Ünal Aysal, Inter Kulübü'ne yıldız oyuncunun bonservisi için 12 milyon Euro teklif ederken, diğer yandan Sneijder'i ikna etmek için de Bülent Tulun'u görevlendirdi.

İtalya'ya yaptığı gizli çıkarmayı medyadan titizlikle gizleyen Başkan Ünal Aysal'ın, bu transfer girişimleri ilgili gelişmeleri yarın GSTV'de yapılacak özel programda açıklayabileceği bildirildi.

hemen hemen 1-2 saate sıneideri getirir twet alemi...

[video=youtube;tXKCsu8duas]https://www.youtube.com/watch?v=tXKCsu8duas[/video]

Tanıyan varmı bu pleyırı ?:confused:

6 aydır futbol oynamamış adamlarla ilgilenmiyoruz gibi bir açıklama yaptı diye hatırlıyorum ama bu açıklama Sneijder içinmiydi yoksa sürekli adı bizle anılan Q7 içinmiydi bilmiyorum.

Sneijder top oynamadı belki 3-4 ay ama bizim ligde ki en hazırım diyen adamdan daha hazırdır bana göre. Büyük ihtimalle Q7,Keita gibi haberler için demiştir. Ayrıca Sneijder' i sırf o yüzden istemiyorsa Hamit' i niye aldın diye merak ederim

herkese iyi akşamlar beyler varmı bişeyler bugun sınava giricez diye baya uzak kaldım:)

bence kimse fazla beklentiye girmesin ben inanmiyorum sneijder in türkiyeye gelicegine gidecegi yer ingiltere olur büyük ihtimal

Antonini ve Mesbah :o

ikinci sik olmaz bence.hocanin tarzi uygun degil dedigide sneider degildir.sneider her takima uyar.

Medyada adı bizle anılan yaşı geçmiş oyuncu isimlerini duyunca insan ister istemez Terim'in istediklerinden çok piyasadaki ucuz ve bonservisi elindeki oyuncular yönelmeleri sanki liste dışındaki oyuncularlada zemin hazırlığı yapıyorlar gibi geldi.

Belkide Terim'in o açıklaması Q7 içindir.(Oda bugün bir yerle anlaşmış, kurtulmuş olduk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt