Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Snejder gibi adamı alabilmek için bir adamda 10 tane yürek, 240 kilo da taşşak olması lazım. Öyle bakkal hesabıyla, çingene pazarlığıyla ancak yedek kulübesnin 3. alternatiflerini kiralamaya devam ederiz. Sıkmayın canınızı.

bu gece bu nöbet bitmezde yarın 2 final var :o

ben dahil gelmez diyenlerin hepsinin içinde ufaktan bir kelebek uçuşuyor ama :o hayırlısı inşallah.

müthiş bir yorum....belki şu ana kadarbu forumun en güzel yorumu...bütün herkesin hislerini bu kadar güzel anlattığın için teşekkürler renktaşım:ayatollah:

Snejder gibi adamı alabilmek için bir adamda 10 tane yürek, 240 kilo da taşşak olması lazım. Öyle bakkal hesabıyla, çingene pazarlığıyla ancak yedek kulübesnin 3. alternatiflerini kiralamaya devam ederiz. Sıkmayın canınızı.

Sneijder gibi adam demiyoz zaten :D Sneijder diyoz :D

adamın bir tane hissesi yok Galatasaray' da işkembe den konuşmayın. Tsn okumayın artık
borsa oyunları derken bunların hepsi yasal surec yani dolandırıcılık yok ortada bu dogal siyaside bile vardır ulke cıkarları icin ayrıca tsn yi okuyanın ben degil senin oldugun ap acık belli :) yanlıs anlama ama bunlar orta da ayrıca medya da gucu var bu belli yaptırdıgı haberler orta da FATİH TERİM in yuz hali dun her seyi belli ediyordu YONETİMDE SORUN VAR en azından bulent tulun ile fatih terim arasında ve bir ipte iki cambaz olmaz bunlar benim yorumum senin de hitap seklin iyi degildi oyuzden bukadar uzun yazdım

[video=youtube;kFTIRp1J_nA]https://www.youtube.com/watch?v=kFTIRp1J_nA[/video]

İddia ediyorum Sneijder gelirse forumda herkes na bu çocuk gibi oynar.:b5:

gülerken ekranı yıkadım sayende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt