Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.495
- 2.919
- 2.313
Ynt: Transfer Nöbeti
Geldi mi?
Geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmeyeceğinin kesinleştiğini maaşda indirime gitmediğinden anlamanız gerek
Sergen 6 ayda sneijdere prestij katabilecek bir takım ismi versene kardeşim. Herşey paraa değil ama şu an ş.ligi 2.turunda oynamak bir futbolcu için önemini açıklamaya gerek yok heralde. Hele 2 maç sonra çeyrek finale çıkma olasılığı %50 olan bir takımdan bahsediyorsak şu anda kimin gelip gelmeyeceğini kestiremeyiz.
Keza diğer transferler için birşey söylayemem borsa oyunu vs oldu ve işe yaradı bize gelir olarak döndü mü döndü, fakat ş.liginde ki konum şuan çok farklı bir noktadayız millet.
tam aradigimiz oyuncu bence
orta sahaya bakin
------Melo-------
Selcuk--Sneijder
:happynew:
Hakan Delikanlı :msg:
Sergen 6 ayda sneijdere prestij katabilecek bir takım ismi versene kardeşim. Herşey paraa değil ama şu an ş.ligi 2.turunda oynamak bir futbolcu için önemini açıklamaya gerek yok heralde. Hele 2 maç sonra çeyrek finale çıkma olasılığı %50 olan bir takımdan bahsediyorsak şu anda kimin gelip gelmeyeceğini kestiremeyiz.
Keza diğer transferler için birşey söylayemem borsa oyunu vs oldu ve işe yaradı bize gelir olarak döndü mü döndü, fakat ş.liginde ki konum şuan çok farklı bir noktadayız millet.
Sneijder + Bastos + Taşçı
LaRA LaRA lARA LaY! :ayatollah:
Bu arada vurmayin ama Sneijder aradigimiz oyuncu degil.
Kirma beni, söz lan, bundan sonra gelmez demiyorum, ama Amrabat varken ne gerek var demek istiyorum
Şöyle bir Avrupa'nın büyük kulüplerini düşünüyorum da, kalite olarak çoğundan geri kalır yanı yok bu üçlünün...
Sneijder sol açıkta benim mi haberim yok?