Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan Delikanlı :msg:

Sergen 6 ayda sneijdere prestij katabilecek bir takım ismi versene kardeşim. Herşey paraa değil ama şu an ş.ligi 2.turunda oynamak bir futbolcu için önemini açıklamaya gerek yok heralde. Hele 2 maç sonra çeyrek finale çıkma olasılığı %50 olan bir takımdan bahsediyorsak şu anda kimin gelip gelmeyeceğini kestiremeyiz.

Keza diğer transferler için birşey söylayemem borsa oyunu vs oldu ve işe yaradı bize gelir olarak döndü mü döndü, fakat ş.liginde ki konum şuan çok farklı bir noktadayız millet.

celtice de gidebilir diyosun yani

tam aradigimiz oyuncu bence

orta sahaya bakin

------Melo-------

Selcuk--Sneijder

:happynew:

Şöyle bir Avrupa'nın büyük kulüplerini düşünüyorum da, kalite olarak çoğundan geri kalır yanı yok bu üçlünün...

sneijder duz mantikli gelmez!

adam inter le niye kavgali, adamlar net 6 milyon luk maasini (bruto 10 milyon euro) cok bulduklari icin ve indirim talep ettikleri icin, eee bu adam simdi bize gelse biz zaten daha az verecez, mesela 4 milyon, niye indirime gitsin? indirime gitse inter de kalir zaten diye dusunuyorum

Sergen 6 ayda sneijdere prestij katabilecek bir takım ismi versene kardeşim. Herşey paraa değil ama şu an ş.ligi 2.turunda oynamak bir futbolcu için önemini açıklamaya gerek yok heralde. Hele 2 maç sonra çeyrek finale çıkma olasılığı %50 olan bir takımdan bahsediyorsak şu anda kimin gelip gelmeyeceğini kestiremeyiz.

Keza diğer transferler için birşey söylayemem borsa oyunu vs oldu ve işe yaradı bize gelir olarak döndü mü döndü, fakat ş.liginde ki konum şuan çok farklı bir noktadayız millet.

sneijderin prestij istediğini kim söyledi abi adam maaşta indirime gitmediğinden kadro dışıymış zaten

Adam Cl kupasını kaldırmış adam takarmı 2.turu..Paragöz olmasa zaten İnter'de kalırdı..

Bu adamı buraya sadece para getirir ve istediği parayı veremeyiz çok net...

Bakin beyler, buraya yaziyorum.

Sneijder Inter'de kalacak veya Anzhi Makhachkala'ya gidecek.

Dış basında tek bir haber bile yok,twitterda konuşuluyor sadece yani boş.Hemen gaza gelmeyin,yarın baskan ilgileniyoruz derse ozaman havaya girim bence yoksa hayal kırıklığı oluyor ve boş boş sallıyorsunuz.

Şu anki kadromuza Sneijder reisi ekleyerek bir 11 yapacak babayiğit arıyorum... #babayiğitarıyorum :D

Şöyle bir Avrupa'nın büyük kulüplerini düşünüyorum da, kalite olarak çoğundan geri kalır yanı yok bu üçlünün...

Bir adim gerisinde devlerin hala, ayrica takimin diger parcalari bunlara ayak uyduramiyor malesef. Sorunda orda. Kanatlarimiz lesh. Forvetlerimiz kazma. Defansimiz cok acik veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt