Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder,İnter de net 6 milyon mu alıyormuş?

sneijder duz mantikli gelmez!

adam inter le niye kavgali, adamlar net 6 milyon luk maasini (bruto 10 milyon euro) cok bulduklari icin ve indirim talep ettikleri icin, eee bu adam simdi bize gelse biz zaten daha az verecez, mesela 4 milyon, niye indirime gitsin? indirime gitse inter de kalir zaten diye dusunuyorum

Belki Sneijder en fazla net 5'e kadar inebilirim demiştir , kulüp ise 4'e indirmeye çalışıyordur. :asd:

Böyle bir durumda olabilir.

Şu anki kadromuza Sneijder reisi ekleyerek bir 11 yapacak babayiğit arıyorum... #babayiğitarıyorum :D

--------------Muslera-------------

Eboue----Semih----Dany-----Carlınhos

Hamit-----Melo---Selçuk----Amrabat

---------Sneijder---------------

---------Burak-------------------

Bakin beyler, buraya yaziyorum.

Sneijder Inter'de kalacak veya Anzhi Makhachkala'ya gidecek.
Hakan yaptığın açıklamalar hakikatten çok komik! 1 sayfa önce diyorsunki bunun parayla alakası yok prestij! 6 milyonda versek gelmez diyon nedeni prestij! ama şimdi anziye gider diyorsun anziye prestij içinmi gidiyor çok merak ediyom nasıl bir cevap yazıcan:D

Amrabatı beğenmeyen arkadaşlar bana Türkiye'de 1 adam daha göstersinler tekme yediğinde ayakta kalacak, gövdesini rakiple top arasına düzgünce yerleştirecek, alt baldırını topu saklamak için enfes şekilde kullanacak... ???

Sneijder bize gelmez deniyor, sebep : parasını versek bile gelmek istemez.

anzi'ye gider deniyor sebep: parası verilir.

e hacı parayı bizde verirsek, anzi manzhi hak getire, İstanbul avrupanın en önemli, en güzel şehirlerinden. Bu adam Zeytinburnunda kalmayacak, Boğazın dibinde villa çekecek kendine, İstanbul'da yaşamak istemiyorum demesi için hiçbir sebep yok.

Parasını verirsek gelir bu kadar açık bu kadar net.

4 milyona evet der bence. Burak takımdaki en sevdiğim oyunculardan, onun 2.3 aldığı, Melonun 3 aldığı yerde Sneijder 4 alacak hacı bunun kaçarı yok.

3 milyon istersen taban belirle, Takım içi dengeleri önemsiyorsan bu adam Burak'tan sadece 500 bin yüro daha fazla alacak değil.

Amrabata yeteneksiz demek biraz fazla haksızlık olur.

Haklisin, bizlere göre yetenekli, ama profesyonel futbolculara göre yeteneksiz, yetersiz ve kötü.

Hakan yaptığın açıklamalar hakikatten çok komik! 1 sayfa önce diyorsunki bunun parayla alakası yok prestij! 6 milyonda versek gelmez diyon nedeni prestij! ama şimdi anziye gider diyorsun anziye prestij içinmi gidiyor çok merak ediyom nasıl bir cevap yazıcan:D

Haklisin ama Anzhi öyle teklif yaparki, prestij kalmaz.

Carlinhos gelmeyecek bence Rieranın son durumuna göre.

Bastos gelir önlü arkalı oynarlar Riera ile. Amrabat da arada kaynar.

Hakan'ın kendinden haberi yok bırak boşver :D

Bakin beyler, buraya yaziyorum.

Sneijder Inter'de kalacak veya Anzhi Makhachkala'ya gidecek.

Anzhi veya Galatasaray?

Pro Anzhi:

-Para

- Ileride SLde oynayacak her sene muhtemelen

Eksi Anzhi:

- Manevi olan Hersey

Pro Gala

- Anzhiye göre az olsada iyi para.

-Dünya güzeli Sehir

-Her sene SL

- Atesli Taraftar, sana tapacak herkez

Eksi Gala

- Amrabat

Amrabatı beğenmeyen arkadaşlar bana Türkiye'de 1 adam daha göstersinler tekme yediğinde ayakta kalacak, gövdesini rakiple top arasına düzgünce yerleştirecek, alt baldırını topu saklamak için enfes şekilde kullanacak... ???

Bu dediğiniz özellikler zaten güçlü olduğunun kanıtı..Buna denecek bir şey yok zaten..

Ancak Futbol zekası çok düşük bana kalırsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt