Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderin geleceği yok ama..

İnsan bekliyor işte :sad007:

[video=youtube;fByO8gU0ovk]https://www.youtube.com/watch?v=fByO8gU0ovk[/video]

Burağa ne paslar atar be keşke gelse :)

Bir adim gerisinde devlerin hala, ayrica takimin diger parcalari bunlara ayak uyduramiyor malesef. Sorunda orda. Kanatlarimiz lesh. Forvetlerimiz kazma. Defansimiz cok acik veriyor.

yani o da bir bakış açısı tabi ama ben durumun bahsettiğin kadar vahim olduğunu düşünmüyorum. 1-2 yerde sıkıntı var ama çözülmeyecek şeyler değil.

Ynt: Transfer Nöbeti

Haklisin, bizlere göre yetenekli, ama profesyonel futbolculara göre yeteneksiz, yetersiz ve kötü.

Haklisin ama Anzhi öyle teklif yaparki, prestij kalmaz.

Bence yetersiz değil. Kötü performans.

Ki bence kotude değil 1 gol 9 asist gayet iyi yarım sezonda.

Anzhi veya Galatasaray?

Pro Anzhi:

-Para

- Ileride SLde oynayacak her sene muhtemelen

Eksi Anzhi:

- Manevi olan Hersey

Pro Gala

- Anzhiye göre az olsada iyi para.

-Dünya güzeli Sehir

-Her sene SL

- Atesli Taraftar, sana tapacak herkez

Eksi Gala

- Amrabat

:asd: Tamam kesin gelmez

Haklisin, bizlere göre yetenekli, ama profesyonel futbolculara göre yeteneksiz, yetersiz ve kötü.

Haklisin ama Anzhi öyle teklif yaparki, prestij kalmaz.
ama ozaman prestij demicen sende haklısın yalnış anlama ama parayı verirsen bunlar öyle bir gelirki bende açıkçası sponsor desteği olursa gelir diyorum yoksa bencede gelmez

Anzhi veya Galatasaray?

Pro Anzhi:

-Para

- Ileride SLde oynayacak her sene muhtemelen

Eksi Anzhi:

- Manevi olan Hersey

Pro Gala

- Anzhiye göre az olsada iyi para.

-Dünya güzeli Sehir

-Her sene SL

- Atesli Taraftar, sana tapacak herkez

Eksi Gala

- Amrabat

Oldu olacak bi de Sneijder'in Galatasaray'ı tercih etmesiyle ilgili bi SWOT analizi yapsaydın :D

Yanlız sadece Sneijder yetmez çok klas bir forvet lazım.Klas demiyorum bakın çok klas bir forvet.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bence yetersiz değil. Kötü performans.

Ki bence kotude değil 1 gol 9 asist gayet iyi yarım sezonda.

Iste sadece istatistik'e göre yorum yaparsak bak ben bile derim ki, harbiden iyi. Ama sahada ayaginda topu tutamayan adamdan bahsediyoruz ve yaptigi assistler bireysel yetenek ile alakasi yok. Yani senin ve benim yapabilecegim seyler.

Sneijderi boşverin gelmez bize zaten valla fmde chadliyi aldım solda yardırıyo haberiniz olsun:trollface:

celtice de gidebilir diyosun yani

Parasını verirse gider niye gitmesin celtic yıllık 3 milyon üstü verebilcek bir takım mı?

Bizim için durum öyle değil Türkiye==katar sponsor olmak isteyecek bir çok adam çıkar ki bunlardan biri bizim başkanda olabilir. Ortada bir vaad var ve sonuç olarak öncelerden belki hiç olmayacak gibi olsa bile bu transfer olabilme kıvamına geldi mi geldi. Parası olan ş.ligi takımının düdüğünü çalacağı bir noktada şuan.

Dahada yazarım ama gerek yok bence. İşin özü şartların sağlandığı kümeye bakmalıyız, içeride ne oluyor bitiyor bilen var mı. Yok. Şu an atışmadan oturup beklemek lazım. Olursa başımızın üstüne koyarız olmazsa ağlamayız ya. Yine mi gol değil deriz.

Düşünün beyler. Normalde Selçuk'u hemen marke ederlerdi. Sneijder gelirse hem Selçuk rahatlar hem Burak pas manyağı olur.

ama ozaman prestij demicen sende haklısın yalnış anlama ama parayı verirsen bunlar öyle bir gelirki bende açıkçası sponsor desteği olursa gelir diyorum yoksa bencede gelmez

futbolcu transferine kim niye sponsor olsun

örnegi var mı

abi bir de şu var şimdi Sneijder için uğraşıyoruz, güzel... Ama altenrnatifleri için de umarım bir çaba vardır.

Yani Sneijder gelmiyor diye çat Holmen'in peşine düşmeyelim. O arada alınacak, Sneijder ayarında olmasa da, onlarca kaliteli futbolcu var çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt