Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gergin bekleyiş yemin ediyorum transfer olmayacak deseler herkes rahatlayacak.:asd:

sen oyle san neresi yalan olacakmis

ben kendim hollanda da yasiyorum burada adamin her pokunu takip ediyorlar biliyorlar, adamin kas kurus aldigini ne zaman nerde yemek yedigini bile, net 6 milyon aliyor

yok istersen 2.5 aliyor diye bil

Paris Sneijder'i neden almiyor acaba ? Biliyorum o bölgede oyunculari var ama param olsa yinede alirdim ben.

futbolcu transferine kim niye sponsor olsun

örnegi var mı

Hocam mesela biz eve diyelim ki hanımla tava alacak oluyoruz. Anneme diyoruz biz tava alıcaz ama pahalı. Annem de diyo ben size yardımcı olayım yarısı benden tavanın. Yarısı derken hepsinin yarısı yanlız. Sapı değil yanlış anlaşılmasın. Neyse ne oluyor? Akşam yemek pişerken ve yenilirken annemin katkısı olan tavada pişen yeneği yedik diyoruz... Böyle işte...

sen oyle san neresi yalan olacakmis

ben kendim hollanda da yasiyorum burada adamin her pokunu takip ediyorlar biliyorlar, adamin kas kurus aldigini ne zaman nerde yemek yedigini bile, net 6 milyon aliyor

yok istersen 2.5 aliyor diye bil

Alper heyecanlanma kardeş.Küfür etmedim sana alt tarafı inanmadığımı söyledim.

Alper maaşlara bakacak bir site varmı net 6 m€ bende inanamıyorum

ne sitesi?

ben hollanda da yasiyorum ve burada butun spor haberleri takip ederim

burada spor kanallarinda sneijder i kac defa konustular, adamin net maasi iste

Paris Sneijder'i neden almiyor acaba ? Biliyorum o bölgede oyunculari var ama param olsa yinede alirdim ben.

Ancelotti kadromuzda çok fazlalık var o yüzden transfer yapmayacağız ocak'ta diye açıklama yapmıştı sanırım, öyle hatırlıyorum.

ne sitesi?

ben hollanda da yasiyorum ve burada butun spor haberleri takip ederim

burada spor kanallarinda sneijder i kac defa konustular, adamin net maasi iste

Yani şimdi kaynak olarak sadece senin Hollandada izlediğin spor programlarınımı baz alacağız?

Lincoln'de koşarak, hızı ile çalım atmazdı, ama iyi oynadığı dönemde ağızlara bir parmak bal çalmıştı. Sneijder'de yardırmaz, çalımını statik atar, ama atacağı pasları dünyada öyle herkes atamaz, vuracağı toplara herkes öyle istediği gibi vuramaz, yapacağı liderliği herkes yapamaz. Bu adam İnter'i ŞL şampiyonu bile yaptı diyebiliriz neredeyse (milito'nunda hakkını yemeyelim)

Bu adam Selçuk İnan'dan ve Burak Yılmaz'dan (Hala gelişim göstermesini beklediğimiz iki futbolcu ) sadece 1 yaş büyük.

Selçuk ve Burak gelecek 5-6 senelik planlarımız içindeyse Sneijder niye olmasın?

Bu adamın yaşına laf eden, Selçuk İnan'ın yaşıyla yüzleşsin.

Amrabatı beğenmeyen arkadaşlar bana Türkiye'de 1 adam daha göstersinler tekme yediğinde ayakta kalacak, gövdesini rakiple top arasına düzgünce yerleştirecek, alt baldırını topu saklamak için enfes şekilde kullanacak... ???

Kamil abi işte asıl sorun orası değil mi amrabat g.tünü rakibe dayamak yerine az aklını kullanıp geçmeye yada pas atmaya çalışsa çok iyi olacak ya. Biz amrabata top atıp kontraya çıkması için çabalıyoz adam kıçı dayıyo rakibe 10 saniye bekliyor rakip yerleşiyor. Ve iş orada başlıyor yine topu kaptırmasa yine tehlikeli olacağızda topu kaptırdığında kontra tüm oyuncular geri koşsun derken onlarda yoruluyor.

Amrabata pozisyon dersi verecek özel hoca tutmamız lazım. İşte o zaman tutulmaz bir oyuncu olur ama kendi başına gelişecek öğrenecek diye beklersek o zaman işimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt