Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Toplam maliyeti 18 milyon euro oluyor dediklerine göre.Ben sevmem böyle hesaplamaları aslında.

Sneijder olur olmaz bilmiyorum ama takımda hücum için kaliteli oyuncu eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.Bizim ligden de yazdığım gibi oyuncular bollukta olduğu için

bir transfer olsun sağlam oyuncu olsun istiyoruz artık

Sneijder falan yazılıyor ama gram heyecan yok bende,bilmiyorum neden böyle ama böyle.

Sneijder olur olmaz bilmiyorum ama takımda hücum için kaliteli oyuncu eksiğimiz olduğunu düşünüyorum.Bizim ligden de yazdığım gibi oyuncular bollukta olduğu için

bir transfer olsun sağlam oyuncu olsun istiyoruz artık

Kaka,Sneijder,Aubemeyang gibi oyuncular gelsin de gerisi önemli değil.Kaç para verdikleri umrumda değil.

ve muhtemelen oyun olarakta hoşumuza gitmicek

Orası belli olmuyor işte bazen tam tersi oluyor.

Ujfa reis örneğini verebiliriz, o paketten en son istediğimiz oyuncuydu ama iyiki de Ujfa gelmiş diyoruz mesela, diğer ikisi leş çıktı:)

Az duu kevin price hayırlı olsun millet :lol:

İtalyan klupleri çok rahat ya bütün başkanlar bütün futbolcular adına görüşebiliyor :D D

mesbah kım arkadas antonını falan denıyor noluyruz kım bu ınsanlar ne ıs yaparlar adlarını ılk kez duyuyorum bıtmıs mılanda bıle bu adamları sahada gormedım ben bunları bıze kakalarlarsa harbıden ka-ka transferını bıtırmıs oluruz...

aman dıyım

Beyler Sneijder gelsin banyoda soyunacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt