Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Orası belli olmuyor işte bazen tam tersi oluyor.

Ujfa reis örneğini verebiliriz, o paketten en son istediğimiz oyuncuydu ama iyiki de Ujfa gelmiş diyoruz mesela, diğer ikisi leş çıktı:)

her yıl risk almak zorundamıyız ki zar attık düşeş geldi ama bu sefer 2-1 de gelebilir

yarın sabah ali dürüstün ekranlara çıkıp, sinejder gündemimizde yok demesini bekleyen kaç kişiyiz?

bu paralara artik gelecek vaad eden geri dönüsü olan futbolcular mesela mertens gibi isimler alinmasi lazim mesela bernard ben fazla macini izlemedim ama anlatilanlara göre cok iyimis alabilirsin

ne zor mus maasi anlatabilmek:)

mensah isimli adam zenci olur.beyaz mensah mı olur lan :mad:

verdiği verginin % oranına bağlı değilmi italyada araştırdım %43 vergi veriyomuş futbolcular. Gelelim soruna %43 vergi olarak [ 3,600,000 - 4,772,500 - 8,372,500 ] anladınmı ?

İbrahim hacı sen hala oradamısın salla yahu gelmeyecek adam için o kadar hesap yapmaya değmez.

Sneijder gibi maaşını odememiz mucize futbolcularla ugrasıcagımıza daha faydalı oyuncular alınabilir..Sneijder 12M bonservis yıllık 5 versek 4yıldan 32M yapar...hernanes alalım bonservis 18M yıllık 2.5M yine 4yıldan 28M.. hangisi tercih edersiniz?

@ismail hoşbulduk kardeşim

Sneijder gibi maaşını odememiz mucize futbolcularla ugrasıcagımıza daha faydalı oyuncular alınabilir..Sneijder 12M bonservis yıllık 5 versek 4yıldan 32M yapar...hernanes alalım bonservis 18M yıllık 2.5M yine 4yıldan 28M.. hangisi tercih edersiniz?

@ismail hoşbulduk kardeşim

Hernanes'i neden satsın ki Lazio ? En önemli oyuncusu hayatta satmazlar. Yaz transfer dönemi belki.:b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt