Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkese hayırlı geceler,

Sabah iş var malum, yarın başkanın açıklamalarından sonra yine yorumlara devam ederiz.

Volkan Sonicempire ?@Baltali_Ilah_05

@BatuRama1905 Sanırım Tulun iknaya değil; detayları görüşmeye gidiyor. Bekleyelim....

@mercanex E biz iddiasına girelim o zaman... Sneijder gelir mi gelmez mi ? Var mı iddiasına girecek ?

bu mantar yenımı

Yarın başkan çıkar televizyona, her zamanki cool ifadeyle "Hocamızın istediği oyuncuları alıcaz" der ertesi gün gider Ronaldinho'yu önerir hocaya hoca yine veto eder, vay efendim Fatih Terim Ronaldinho'yu veto etti diye haberler çıkar 2 hafta sonra transferin son gününde gele gele Ahmet İlhan gelir.

@BatuRama1905 Sanırım Tulun iknaya değil; detayları görüşmeye gidiyor. Bekleyelim....

@mercanex E biz iddiasına girelim o zaman... Sneijder gelir mi gelmez mi ? Var mı iddiasına girecek ?

olm valla acayip moda girdim bakın :o

duyumcu baba diye biri vardı duruyor mu hala?

Yarın başkan çıkar televizyona, her zamanki cool ifadeyle "Hocamızın istediği oyuncuları alıcaz" der ertesi gün gider Ronaldinho'yu önerir hocaya hoca yine veto eder, vay efendim Fatih Terim Ronaldinho'yu veto etti diye haberler çıkar 2 hafta sonra transferin son gününde gele gele Ahmet İlhan gelir.

ahmet ilhan gelsin

iyidir

Transfer Nöbeti

Sinejder falan gelmez arkadaslar bosa beklemeyin zaten baskan açıklama yaptı isim yapmış pahali oyuncu almiycaz diye. Böyle yapıp çıtayı yükseltiyoruz ondan sonra gelen adam iyide olsa beğenmiyoruz.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir dakika sonra duyum geliyor, beklemede olun.

Loading...

Fully loaded!

Italya'ya Sneijder icin degil, Robson de Souza icin gitmis baskan.

bu adamı tanıyan bilen biri var mı referans vericek ?

Bir dakika sonra duyum geliyor, beklemede olun.

Loading...

318282_331509230260968_807872783_n.jpg

manisadayken iyi miydi

ben bu sezon takip ettim sadece

Ahmet İlhan aynı Ahmet İlhan değişen bişey yok. Para verilip alınacak adam değil ama bedava gelse kimse neden geldi demezdi.

Az daha televizyona dalıp Emek Ege'ye dalıcaktım. VTR bitti yayına geri dönüldü. Bu arada Galatasaray'la ilgili bi haber var dedi. Lakovic'mis. Kalp atışlarım değişti yeminle :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt