Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az daha televizyona dalıp Emek Ege'ye dalıcaktım. VTR bitti yayına geri dönüldü. Bu arada Galatasaray'la ilgili bi haber var dedi. Lakovic'mis. Kalp atışlarım değişti yeminle![]()
Ahmet İlhan aynı Ahmet İlhan değişen bişey yok. Para verilip alınacak adam değil ama bedava gelse kimse neden geldi demezdi.
brezilya ya donmek icin can atan adamdan ne hayir gelur?
Fully loaded!
Italya'ya Sneijder icin degil, Robson de Souza icin gitmis baskan.
Selamun Aleykum arkadaslar yeni isten geldim pek nete girme imkanim olmadi, tikirtilari sikirtilari bi ozet gecen olursa sevinirim :tiphat:
kynk varmı ?
mesbahı mı
Fully loaded!
Italya'ya Sneijder icin degil, Robson de Souza icin gitmis baskan.
Sokaktaki çocuğa sorsan VETO derBen anlamam. Unal+baskan+cilek+duyum yazdim google'a, bana Robinhoyu cikardi.

olm valla acayip moda girdim bakın![]()
Her dönem bi topçu beklenir ve gelmez.Bu dönemin şanslı ismi de SneijderCiddi ciddi bekleyen bi kitle mevcut ama
![]()
Başkan italyaya gitmiş Sneijder için masaya oturmuşlar. KAYNAK DHA , AMK VE RADYO SPOR. Bide Milan klübü başkanı Gallianiye nezaketen ziyarete gitmiş antremanı izlemiş italya futbolu hakkında bilgiler vermişler gezmişler falan bu kadar bugünlük.Selamun Aleykum arkadaslar yeni isten geldim pek nete girme imkanim olmadi, tikirtilari sikirtilari bi ozet gecen olursa sevinirim :tiphat:
Bu çocuk kafayı yerse sorumlusu başkandır nah buraya yazdım bak :haha:
Forumca Bernardin macini izleyelim mi yine :cool: Maksat zaman gecsin.
___________Muslera___________
Eboue____Semih___Kolo Toure____Riera
Hamit___Melo___Sneijder___Selçuk___Shaqiri
___________Burak_______________
Geçen sene ile bu senenin karmasıSistemi sizde belirleyebilirsiniz.