Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SNEIJDER > Hernanes,Kaka,Bernard,Lincoln,Arda,Hagi

:b5:

Sneijder.jpg

Hadi gel pampa. :ayatollah:

Sneijder + Hernanes + Kaka + Bernard + Lincoln + Arda = Hagi :yenieek:

Bernard, ronaldinho, m'vila, alessandrini hepsini alalım hepsini :haha: kafayı bozdum yeminlen.

Bernard'ı sene sonu anca şimdi almayız bence ama roni şöyle yarım sezon getirilecek oyuncu. Ş.ligi için bile getirilir lan sonra gitsin sene sonu yine :D

Ben sneijder falan istemiyorum gerçi olursa o da kiralık olur ya.

----------------MUSLERA-----------------

-----------SEMİH------TASÇI-------

--EBOUE--------------------------RİERA

-----------MELO-----M'VİLA------------

--------------------------------------------

---HAMİT--------SELÇUK------------AMRABAT

--------------------------------------------

------------------BURAK------------------

Kendi sneijerini kendin yarat hacı selçuğu oraya çekip arkasına kemik bir oyuncu şart. Yedeklere birde alessandrini koydun mu amrabattan alır o formayı o çoçuk. Bidaha bırakmaz. Felaket oldu he göbekten kimse geçemez bu takımı. :D

Bir varsayimim var. Riera'nin kariyeri iflas etmekteydi. Dibe vurmustu. Taa ki Melo'dan o dayagi yiyene kadar. Kulupten kovulma esigine gelen Riera'ya adeta sihirli bir degnek dokundu. Kariyeri tekrar yukselise gecti. Su anda sol bekte de, sol acikta da yardiriyor ve bence her iki pozisyonun da su an icin en iyisi.

Demem o ki, keramet dayaktaysa Melo'ya soyleyek de soyle Sercan'i, Ceyhun'u, Sabri'yi, Hakan Balta'yi, Emre Colak'i da guzel bir pataklasin. Aydin hakkindaki kararimi vermedim gerekirse onu da soyle bir ufaktan oksayabilir. Bunlardan birkacini kurtarsak bile karliyiz :) :)

bana kalırsa hücumda ihtiyacımız olan gole yakın bir sağ kanat ama konu sneijder olunca iş değişir tabi :)

Bir varsayimim var. Riera'nin kariyeri iflas etmekteydi. Dibe vurmustu. Taa ki Melo'dan o dayagi yiyene kadar. Kulupten kovulma esigine gelen Riera'ya adeta sihirli bir degnek dokundu. Kariyeri tekrar yukselise gecti. Su anda sol bekte de, sol acikta da yardiriyor ve bence her iki pozisyonun da su an icin en iyisi.

Demem o ki, keramet dayaktaysa Melo'ya soyleyek de soyle Sercan'i, Ceyhun'u, Sabri'yi, Hakan Balta'yi, Emre Colak'i da guzel bir pataklasin. Aydin hakkindaki kararimi vermedim gerekirse onu da soyle bir ufaktan oksayabilir. Bunlardan birkacini kurtarsak bile karliyiz :) :)

o zaman Riera' da Melo yu pataklasın burdan yola cıkarak söz onun bu sene

Cümleten iyi geceler

Twitter'dan Melo'ya söyleyebilirsiniz.

Melo Sercanı kemerle dövsün sırtında oklava kırsın Sercandan yine bir yol olmaz :D

Beyler Sneijder ; [video=youtube_share;jMZRoaeoTEY]https://youtu.be/jMZRoaeoTEY[/video]

sercan yıldırım bundan 5 sene sonra fb formasıyla şampiyonlar liginde 7 gol atsa neler hissedersiniz ? :confused:

SNEIJDER > Hernanes,Kaka,Bernard,Lincoln,Arda,Hagi

:b5:

Sneijder.jpg

Hadi gel pampa. :ayatollah:

2006'dan beridir bu forumdayim, kimseye daha tek bir agir hakaret etmedim.

Ulan velet, HAGI o saydiklarinin tamamiyla sol ayagina gerek kalmadan sag ayaginin en sag parmagiyla top diye oynardi.

beyler 2006-2007 & 2007-2008 kakayı da yerin dibine sokmayalım lütfen

o zaman Riera' da Melo yu pataklasın burdan yola cıkarak söz onun bu sene

Tabii o da olur. :) Ama hani derler ya ogretmenler bir mum gibidir, etraflarini aydinlattikca kendileri erirler diye. Bence Melo'da oyle. O olaydan sonra onun da kariyeri dususe gecti. Sanki enerjisini Riera'ya aktardi :)

Adam sene sonunda nasil olsa gidecek, geri kalan enerjisini de iyice somurelim oyle gonderelim. Yerine yenisini aliriz :) Daha iyi olmaz mi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt