Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

the numbers below are after taxes

Bu ne demek tam olarak ? Eğer vergiler dahil sayılarsa Sneijder net 6 milyon almıyor.

Parayı kabul etmemek farklı birşey görüşmeyi bile kabul etmemek ( Türkiye'yi istememek ) farklı şey..

4 milyon neti 4.5 yap bak hoplaya hoplaya nasıl geliyor..

Tamam Sneijder'i alamamanıza bişey dememde,eğer sen koskoca başkan olarak apar topar gidip Antonini veya Mesbah transferini konuşmaya gitmişsen buna büyük tepki olmalıdır..

Kim diyor onu arkadaş :D nerede izliyorsun :D

Ilzemiyorum haci, Siem de Jong'un Menejeri benim futbol oynadigim takimda top oynuyor.. eski futbolcu kendisi..

Louis Laros.. suanda Siem de Jong, Luuc de Jong, Wolfswinkel vb. topcunun menejeri.. whatsapptan sordum.. cunku her sordugumda gizemli davranip dogru durust cevap vermiyordu..

yeni bidaha sordum.. dedim palavrami dedim yoksa Siem de Jongla ciddi ilgileniyorlarmi dedim..

o da net o aciklamayi yapti.. Sneijderi alacaklar galiba dedi.. hayirlisi diyorum.. umarim gerceklesir cunku Siem aradigimiz adam degil dedigim gibi..

[video=youtube;eyoGIPXC8_s]https://www.youtube.com/watch?v=eyoGIPXC8_s[/video]

AMK'ya göre bu adamı istiyoruz...

Yani başkan hocaya önermişş..

Ilzemiyorum haci, Siem de Jong'un Menejeri benim futbol oynadigim takimda top oynuyor.. eski futbolcu kendisi..

Louis Laros.. suanda Siem de Jong, Luuc de Jong, Wolfswinkel vb. topcunun menejeri.. whatsapptan sordum.. cunku her sordugumda gizemli davranip dogru durust cevap vermiyordu..

yeni bidaha sordum.. dedim palavrami dedim yoksa Siem de Jongla ciddi ilgileniyorlarmi dedim..

o da net o aciklamayi yapti.. Sneijderi alacaklar galiba dedi.. hayirlisi diyorum.. umarim gerceklesir cunku Siem aradigimiz adam degil dedigim gibi..

bu mu Louis Laros - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bu takımda kendini yırtsa takıma giremeyecek Gökhan-Ceyhun-Baros-Çağlar-Sercan gibi topladığında yıllık aldıkları 5 milyonu euroyu geçen adamlar var..Bunların topunu gönderip (Sercan kiralık) onlara verilen 5 milyonu Sneijdere vermek kadar mantıklı bişey olamaz..

AMK'ya göre istemediğimiz adam kalmadı.

KERİM FREI VE CICERO SANTOS’U ÖNERDİ AMA…

Kulübe yakın kaynaklar; geçen hafta gerçekleşen Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinde başkanın hocaya önerdiği iki oyuncunun Kerim Frei ve Cicero Santos olduğunu iddia etti. Bu sezon iki takımın formasını giyen Kerim’in transferi kurallar gereği mümkün değil. Geçmişte Avrupa’da tutunamayan Brezilyalı Cicero da kapalı kutu. Transferde yine bekletilen Terim, yönetime verdiği isimlerle ilgili gelişmeleri uzaktan takip etmekle yetiniyor.

İmparator sonunda patladı! | Amk Spor Gazetesi

Egehan ŞENGÜL/AMK

[video=youtube;eyoGIPXC8_s]https://www.youtube.com/watch?v=eyoGIPXC8_s[/video]

Kanka ben seni böyle bilmezdim :D

demin gelmiyordu şimdi geliyor mu sneijder :confused:

aynen hocam..

buda takim resmi bak.. en sag altta oturuyor..

ayaktada ben..

1ste-11-tal-2010-2011.jpg

Ünal Başgan Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

@melihsabanoglu Melih Bey şu anda hangi futbolcularla görüşüyorum? Saygılar. :D

Transfer yapmak gereksiz. Bu takım ligde her türlü şampiyon olur. Schalkeyide zaten geçeriz. Schalkeden sonrası da Porto - Malaga galibi gelirse ufak bir şansımız var. Onun dışında ne kadar adam gelirse gelsin ileri gidemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt