Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Menü: Lampard-Man. United-Lazio// Dzeko- Inter// Belhanda-Tottenham // Beckham-West Ham // Drogba-Juventus // Carlinhos- Galatasaray

hryyd.jpg

hahaha :D türkiye gazetecilik masa başında başlar masa başında biter hayal gücü çok yüksek gazeteciler var

hahaha :D türkiye gazetecilik masa başında başlar masa başında biter hayal gücü çok yüksek gazeteciler var

Hüseyin Çağlar diye aratıyorum ama öyle bir yazar görmedim. :) Kesin bu saçmalıktan sonra dövmüşlerdir bu haberi yapanı.

Arkadaşa bi sorsanız aslında takımda en çok asist yapan oyuncu kim diye,birde leş dediği oyuncu sayesinde gruplardan çıktığımız ayrıntısıda hatırlatılırsa daha makbule geçer..Fenerliler Göztepe maçında attığı 2 çalımla ,ayrıyetten 1 gol 1 asistle oynamış krasic'i bile baş tacı yapıyor,ama bizim oyuncumuz leş..Manu'lu Rafael'e sormak lazım aslında,nasıl bir leş Amrabat..

Bak dostum,

sabri sarıoğlu - galatasaray sözlük

Bu yazıyı ben yazmadım ama noktasından virgülüne kadar katılıyorum yazan arkadaşa, biz bu yüzden fener değiliz, biz bu yüzden beşiktşa değiliz, lütfen oku bu entry'i ve amrabata uyarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt