Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Ünal Aysal: "Dün Moratti (Inter) ve Galiani (Milan) ile yemek yedik.. Sneijder için Inter'le prensipte anlaştık, detayları konuşmadık.."

Bak dostum,

sabri sarıoğlu - galatasaray sözlük

Bu yazıyı ben yazmadım ama noktasından virgülüne kadar katılıyorum yazan arkadaşa, biz bu yüzden fener değiliz, biz bu yüzden beşiktşa değiliz, lütfen oku bu entry'i ve amrabata uyarla.

Yazının tümünü okumadım ama genelde anlatılmak isteneni anladım.Sabri konusuna katılmamak elde değil..Tamam da daha 1 yarım sezon geçirmiş oyuncu hakkında nasıl kesin kanaat oluşturabiliyorsunuz ben bunu anlamıyorum..

bekliyoruz merakla valla ne diyecegini bile bile bekliyorum insallah yanılırım baskan ne olur yanılt beni

613048_Galatasaray_SK.jpg

Şu kadroyla, şampiyonluk garanti, ŞL'de çeyrek final garanti, yarı final kuraya bağlı.

Hadi be Başkan, wat ar yu wayitin for?

Gerçekten çok iyi kadro . Bir de herkes form tutarsa cok can yakarız

Transfer çalışmalarımız TİTİZLİKLE devam ediyor GALATASARAY'a yakışanları almak için UĞRAŞIYORUZ...

Fazlasını bekleyeniniz ciddi ciddi var mı ?

Pek birşey söyleyecek mi yayında bilmiyorum ama tek güvendiğim şey başkanın kamera karşısındaki heyecanı ve ağzından kaçırdıkları:)))

Yazının tümünü okumadım ama genelde anlatılmak isteneni anladım.Sabri konusuna katılmamak elde değil..Tamam da daha 1 yarım sezon geçirmiş oyuncu hakkında nasıl kesin kanaat oluşturabiliyorsunuz ben bunu anlamıyorum..

Dostum sende haklısın ama, şu Amrabat'tan istediğimiz şeyleri göremedik bence. Ha çok güzel duvar oluyor, fena orta açmıyor, fiziği ile ikili mücadelelerde çok başarılı falan ama bizim istediğşimiz bu değil bence kulüp olarak. Ve istediklerimizden henüz bi şeyler göremedik. Ne bileyim bir çalım, kapanan oyunu açan bir hareket, bir yardırma, bi takla bi şıpagat bi osuruk bekliyoruz. Amrabat 3-5 ay sonra 26 yaşına gelicek maalesef o kadar gençte değil ki gelişsin.

başkan neden çıkmadı ibrahim setenle telefondamı konuşuyor acaba twitt atsın diye :D

Gökmene mesaj attım "allah aşkına İbrahim Seten sizi her istediği saat arayabiliyor mu " bir sorar mısınız diye..

Transfer yapmak gereksiz. Bu takım ligde her türlü şampiyon olur. Schalkeyide zaten geçeriz. Schalkeden sonrası da Porto - Malaga galibi gelirse ufak bir şansımız var. Onun dışında ne kadar adam gelirse gelsin ileri gidemeyiz.

Ligde her türlü şampiyon falan olamayız bu oyunla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt