Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nefesler tutuldu italyan ispanyol ingiliz alman rus fransız hic farketmez hic farketmez 10 numara alalım sol bek allım yeterli:asd:

Gelmeseler güzelde insanlarda şöyle yıllardır hakatten iyi bir transfer bekliyor.

orasida oyle.. Sneijdir istemiyordum ama gelsin..

Hollandali arkadasinda dedigi gibi.. 40 yasindaki alex hallac pamugu gibi atiyosa, Sneijder anasini aglatir o ligin dedi.. neden olmasin diyorum..

Başkan İnter'le anlaştık derse lütfen gaza gelmeyelim zaten o işin kolay kısmı.

Önemli olan Sneijder'i ikna etmek,İnter zaten bırakacak. :)

Programdan önce deli gibi gaza getirme çabası kliplerle:))

başkan interle anlaştık detayları konuşmadık

Detaylar : İnter bonservis ücreti 10 - 13 milyon euro Snijder yıllık : 3.5 yada 4 milyon euro

Başkana ne gerek var ki forumumuzda zaten bir sürü Menejer Klüp Başkanı Futbolcu abisi tanıyan gizli duyumcular var...

Herhalde suan faks yoluyla imza atılıyor imza atıldıktan sonra baglantı baslıcak:D

arkadaşlar ntv spor vermiyormu

orasida oyle.. Sneijdir istemiyordum ama gelsin..

Hollandali arkadasinda dedigi gibi.. 40 yasindaki alex hallac pamugu gibi atiyosa, Sneijder anasini aglatir o ligin dedi.. neden olmasin diyorum..

Sneijder kaliteli bir adam önemli olan alabailecekmiyiz acaba en önemlisi o.:)

Galasaray'ın Inter'le 12 milyon euroya anlaştığı ifade edilirken, Wesley Sneijder'in Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro istediği iddia edildi. (Radyo Spor)

Başkan İnter'le anlaştık derse lütfen gaza gelmeyelim zaten o işin kolay kısmı.

Başkanın öyle bir şey deme ihtimali çok az olsa bile çünkü borsa diye bir şey var sorun olur en fazla ilgimiz olan bir oyuncu gibi şeyler diyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt