Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Müsbet bir ivme kazandı dedi yaa keske demseydi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Cevap: Transfer Nöbeti

Başkanlar anlaşmış detaylar görüşülecekmiş. İş Sneijder'de bitiyor kısacası

Sneijder hayırlı olsun :ayatollah:

Şuanda taraftarın bekledigi transfer. Hep evirip çeviriyor lafları. Açık birşey söyleyemiyor.

Neden çilek diye birşey yok çünkü.

Her şey müspetse Cernat hayırlı olsun. :asd:

ama fakat degildi bir ivme kazanıldı vs vs vs dalga gecer gibi morattiyle daha oncede sozlestik gunler oncesinden yemek isini filan dalga geciyor sanki birde diyorki bakıcaz aile meselesi var yıllık kazancı var adam interden bile 5-6m euro alıyor net sonrada diyor baskan biz vermeyiz boyle rakamlar ne yani senin iki gozuna kasına mı gelecek buraya of OF of

ne dedim dun baskan REKLAM YAPTI GS TV İZLENSİN DİYE YİNE KAZANAN UNAL AYSAL birde savunan arkadaslar oldu yok filan diye belliydi

gelişmeler olumlu ama ileriki günlerde netleşir dedi hahahhep aynı

Transfer Nöbeti

Galliani gel kahve icelim demiş :))

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yabancı transfer hayal ötesi arkadaşlar.

Yönetim hoca bunları konuşmazken taraftar ortaya çıkarıyor böyle şeyleri.

ama fakat degildi bir ivme kazanıldı vs vs vs dalga gecer gibi morattiyle daha oncede sozlestik gunler oncesinden yemek isini filan dalga geciyor sanki birde diyorki bakıcaz aile meselesi var yıllık kazancı var adam interden bile 5-6m euro alıyor net sonrada diyor baskan biz vermeyiz boyle rakamlar ne yani senin iki gozuna kasına mı gelecek buraya of OF of

ne dedim dun baskan REKLAM YAPTI GS TV İZLENSİN DİYE YİNE KAZANAN UNAL AYSAL birde savunan arkadaslar oldu yok filan diye belliydi

GS tv nin reklamını yapınca başkan ne kazanıyor hocam ne diyon sen ya adam ne desin anlaştık görüşmeler bitti programdan önce konuştum eşyaları topluyormuş mu desin ne bekliyordunuz ?

antonini yok dedi

olum bütün kanallar son dakika giriyor ne iş

Bu sefer yemem başgan kusura bakma :asd:

Formayı giydirmeden inanmam, hayvan terli artık :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt