Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Beyler tenefüs oldu yine yazıyım dedim sneijder hakkında gelişme var mı

Cevap: Transfer Nöbeti

O değilde Podolski , Shaqiri , Forlan için falan bildirim geldiğinde nasıl coşmuştuk düşünsenize Sneijder için KAP'a bildirim geliyor ne hale gelir millet :D

Beyler tenefüs oldu yine yazıyım dedim sneijder hakkında gelişme var mı

GSTV'de açıklamalarda bulunan Aysal, "Inter Başkanı Moratti ile İtalya'da daha önceden plandığımız yemekte bir araya geldik. Hazır iki başkan buluşmuşken Sneijder ile ilgili teklifimizi de sunduk. Görüşmelerde müspet ivme kazandık. İki kulüp başkanı olarak ortaya bir irade koyduk. Şu an aile faktörü çok önemli. Sneijder için istediğimiz fiyat indirimlerinin yapılacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

Bence ters köşe olacak. Sneijder beklerken Kaka gelecek. :trollface:

Başkan sağ gösterip sol vurma niyetinde de olabilir. Ya da Sneijder i açık açık söylediyse kesin anlaşma sağlanmış, dönme ihtimali yok demektir. Çünkü KAP'a bildirim yapmadan gerçekleşen bir transferi basınla paylaşamaz.

başkan konuşmasa hiç konuşmuyor hep aynı şeyler diyorsunuz açıklayınca da yapma başkan vala sizde bi alemsiniz...

Başkan sağ gösterip sol vurma niyetinde de olabilir. Ya da Sneijder i açık açık söylediyse kesin anlaşma sağlanmış, dönme ihtimali yok demektir. Çünkü KAP'a bildirim yapmadan gerçekleşen bir transferi basınla paylaşamaz.

Biz bunu önceki senelerde yaşadık. KAP'a bildirildiğinde kesin geldi dedik. Ama hüsran.

Moratti ne derse o olur Inter'de. Herşey Sneijder'e bağlı şu an. Şu an idrak edemediğimiz kadar büyük bir isim arkadaşlar bu . Daha 2 sene önce ŞL aldı tek başına :b5:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
wagnerlove9 - 08.01.2013 15:11[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

avrupadan önemli bir oyuncu Türkiy yi terci ederse terc‚h‚‚ Fenerbaçe olur ancak Fenerbahçe getirebilir.

yazılanlar sadec gazete satmak için [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

zaaaaaaaaaaaaaaaa :) nremle gülsem acaba

hakikaten ya niye isim vererek konuşsunki borsa facialarından sonra anlaştılarmı bizimkiler ne yaptılar :o

Transfer işi pazarlık değil mi ? Ben sadece Carlinhos'a tavım arkadaş.

Ne carlinhosu ya riera ondan iyi şuan

Arkadaşlar hemen gaza gelmeyin yahu bir sakin olun. Olmazsa sonra toplu küfür olmasın.:asd:

Sneijder ihtimal vermiyorum, Chadli kulüp fazla bonservis istiyor, Carlinhos serbest kalma maddesi var 3/1'ini almayiz umarim yine. :o:o:o:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt