Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan sağ gösterip sol vurma niyetinde de olabilir. Ya da Sneijder i açık açık söylediyse kesin anlaşma sağlanmış, dönme ihtimali yok demektir. Çünkü KAP'a bildirim yapmadan gerçekleşen bir transferi basınla paylaşamaz.

Başkan samimi bi adam.Geçen sene Drogba olayında da bunu yaptı.Ben ters köşe falan olacağını sanmıyorum.

Başkan sağ gösterip sol vurma niyetinde de olabilir. Ya da Sneijder i açık açık söylediyse kesin anlaşma sağlanmış, dönme ihtimali yok demektir. Çünkü KAP'a bildirim yapmadan gerçekleşen bir transferi basınla paylaşamaz.

benim korkum gecen seneki gibi olmasi.. forlan ,reyes ,ujfalusi icinde aynisini demisti.. sadece ujfa gelmisti :( umarim aynisi olmaz

Carlinhos-Snijder-Ömer toprak yada serdar taşçı gelsin tamam

Dirk Kuyt: "Sneijder'in Galatasaray'da oynaması fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir." :D

Dirk Kuyt: "Sneijder'in Galatasaray'da oynaması fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir."

:asd:

Beyler..

Seref Aydin! :yenieek: Adam yine tuttu...

Hoşgeldin aman diyim Sneijder'i avatarına koyma. :)

wesley-sneijder-7.jpg

Başkan samimi bi adam.Geçen sene Drogba olayında da bunu yaptı.Ben ters köşe falan olacağını sanmıyorum.

Sence ders almış olması gerekmez mi ? Bir kere bunun sıkıntısını yaşamışken tekrar tekrar aynısını yapması bana mantıklı gelmiyor.

cem sengül denen hirbonun art niyetli oldugunu bir tek ben mi düsünüyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt