Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dedim başkan İnter'le anlaştık diyebilir ama gaza gelmeyin diye yine işe yaramadı. O zaman şunu söylemek lazım bu akşam belki de KAP'a bildirim düşer yine gaza gelmeyin daha önce çok ağzımız yandı.

GS tv nin reklamını yapınca başkan ne kazanıyor hocam ne diyon sen ya adam ne desin anlaştık görüşmeler bitti programdan önce konuştum eşyaları topluyormuş mu desin ne bekliyordunuz ?

bu adamdan ne koy olur ne kasaba bu kadar basit FATİH TERİM olmasa bu takımdan hic bir sey olmaz ve gelen oyuncularda zaten fatih terim faktorunden dolayı geliyor ozellikle yerli oyuncular buda bir gercek bu adamın yaptıgı sudur bir ileri 3 geri

Hala Sneijder'e inanan mi var? :asd:

Gelmeyecegi kesinlesince yorumlarinizi merak ediyorum, yönetim istifaya kadar gider heralde

Sence ders almış olması gerekmez mi ? Bir kere bunun sıkıntısını yaşamışken tekrar tekrar aynısını yapması bana mantıklı gelmiyor.

Kap olayı kaç defa oldu.Bildiriyoruz tamam bu sefer hata yapmazlar diyoruz pat olumsuz haber geliyor.Bence kimse beklentiye girmesin.Flumiense sol bek kiralamış Carllınhos'a yol göründü.Onu alırız en fazla.

Gelmez Sneijder. O yüzden boşuna beklenti içine girmesin kimse. Carlinhos + Frei - Alper den biri olur. Bir de stoper tamam.

Bence şu bakımdan iyi oldu.Bütün basın Sneijder'e yöneldi.Rahat rahat işimizi hallederiz.

Ynt: Transfer Nöbeti

bu adamdan ne koy olur ne kasaba bu kadar basit FATİH TERİM olmasa bu takımdan hic bir sey olmaz ve gelen oyuncularda zaten fatih terim faktorunden dolayı geliyor ozellikle yerli oyuncular buda bir gercek bu adamın yaptıgı sudur bir ileri 3 geri

Hadi la

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Stoper + Sol Bek alsak bana yeter, fazlasinda gözüm yok ama benim hala görüsüm bizimkiler oyuncu alamayacak yönünde..

Hala Sneijder'e inanan mi var? :asd:

Gelmeyecegi kesinlesince yorumlarinizi merak ediyorum, yönetim istifaya kadar gider heralde

Niye inanmayalım Galatasaray o kadar düşük bir takım mı tamam zor bir transfer ama hiç kimse kusura bakmasın benim başkanım çıkacak görüştük olumlu diyecek ben umutlanmıyacağım

Ünal Aysal: "Sneijder için istediğimiz fiyat indirimlerinin yapılacağını düşünüyorum."

4m€ + maç bası t.edilmis diye duydum

Ünal Aysal: Fatih Terim, Bülent Tulun'u Florya'da istemediğini söyledi, hemen Florya'dan aldım.

akıl var mantık var bu adam interden 6m net alıyor neredeyse sen bunu bilmeden gidip interle anlasıyorsun yemege gitmene bile gerek yok zaten inter izin vermis snejdere gorusmeler icin once ozaman oyuncuyla anlas klup kolay ama suda bir gercek 4,5m den asagıda gelmez aysal da diyor zaten biz o kadar para veremeyiz dalga gecer gibi o zaman niye ilgileniyorsun bunun adı sudur REKLAM REKLAM REKLAM biz ugrastır ama FATİH TERİM kabahatli diyecek bakın gorun Allah korusun ligde isler biraz kotu gitsin direk suclu TERİM olacak ama taraftar gordugum kadarıyla her zaman TERİM in arkasında duracaktır

Felemenkçe bilenler Sneijder ve eşi için güzel yorumlar yazsın. Twitterdan atalım.

kaçırdığınız bi nokta var sanırsam sneijder için kulüp maaş dengesini kontrol altında tutacagız dedi adam neden gelsin max 3.5m ye su an ınter ın maaş indir teklifini kabul etmiyor o yuzden ayrılıyor adam lutfen mantıklı dusunun.

Niye inanmayalım Galatasaray o kadar düşük bir takım mı tamam zor bir transfer ama hiç kimse kusura bakmasın benim başkanım çıkacak görüştük olumlu diyecek ben umutlanmıyacağım

aynen. ayrıca müspet bir ivme ne demek anlamayanlar bi baksın bence.ücret konusuna gelince koskoca GS parasını da verir,sponsorunuda bulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt