Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oyuncuyla maddi konusunda anlasilmismi yani (sadece yengeyemi kalmis yani):lol:? Yoksa kulübüyle anlasilip Sneijderimi ikna etmek icin ugrasiyormusuz?

Metin Okyay 1. mesajinda ihrac yedi o da nasil :D

Evet o arkadaş ilk mesajında ceza yedi selamın aleyküm yazmış benim gördüğüm kadarıyla onun neden ceza yediğini anlamak için sayfaları geçiyorum kaç dk dir biri beni aydınlatabilir mi ne yaptı ?

Beyler iş bize kaldı. sneijderin eşine güzel sözler söyleyelim.

Beyler Sneijder'i Beşiktaş alıyormuş. Fikret Orman ve İbrahim Toraman'la beraber menemen yemişler. Sneijder FEDA demiş.

sneijderrrrrrrrrrrrr gel ulan sen gel

Bakın kulaklarımla duyuyorum, diyor ki 'Cuma günü gelmesi bekleniyor' , dalga mı geçiyorlar ki acaba :D

Oyuncuyla maddi konusunda anlasilmismi yani (sadece yengeyemi kalmis yani):lol:? Yoksa kulübüyle anlasilip Sneijderimi ikna etmek icin ugrasiyormusuz?

İnterlede sneijder lede anlaşmışız.sneijder ailesine danışmak için cuma gününe kadar süre istemiş.olursa cuma günü istanbulda.

vay be zamanında fotomac'ta batistutaya galatasaray forması giydirdikleri zaman umutlanıyordum sneijder ne ki :)

Böyle büyük topçuları bekliyoruz sonra gelmiyorlar hayal kırıklığımız da büyük oluyor.

8 milyona sneijder alınırsa ayakta alkışlarım yönetimi

Evet o arkadaş ilk mesajında ceza yedi selamın aleyküm yazmış benim gördüğüm kadarıyla onun neden ceza yediğini anlamak için sayfaları geçiyorum kaç dk dir biri beni aydınlatabilir mi ne yaptı ?

Sahte üyelik. Başka bir üyenin ikinci hesabı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt