Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAGGtKMCEAAqEmy.jpg

bence sneijder'e 5 milyon kadar imza parası verip ikna etmiş olabilirz..bonservis 8 milyon uygun çünkü

şinanayder transferine yenge taş koyarsa dünya ahiret düşmanım olur.

Ali Dürüst: Ne Sneijder mi ? Transfer listemizde değil.

Ben hala Sneijder'in bugün itibariyle gelme olasılığını%10 görüyorum. Siz de beklentiyi düşürün. Gelmezse sıkıntı olur. Ama gelirse fazlasıyla sevinirsiniz.

Peki ırmak söylediyse neden ntvspor haber yapmıyor.

başkan ne zaman bi isim söylese olmuyor, o yüzden ben olmayacak diyorum

Ancak transfer dediğimiz vakit milyonlarca eurodan bahsediyorum. Hocadan istediğim transferde şu profilde oyunculara ihtiyacım var demesi. Bunun sonrası benim işim. Bunu da istediğim insanla yaparım

Programi izleyemedim henuz,eger bunu dediyse Terimin yetkileri elinden alinmistir demektir.Bu Terimin buldugu isimlere bagli degiliz demek.

Aysal isim verdiyse

ali durust gundemimizde yok demediyse snijder icin bosa umutlanmayin ciddiyim gelmez

Ancak transfer dediğimiz vakit milyonlarca eurodan bahsediyorum. Hocadan istediğim transferde şu profilde oyunculara ihtiyacım var demesi. Bunun sonrası benim işim. Bunu da istediğim insanla yaparım

Programi izleyemedim henuz,eger bunu dediyse Terimin yetkileri elinden alinmistir demektir.Bu Terimin buldugu isimlere bagli degiliz demek.

Ünal Aysal Terim'in bize verdiği liste : Sneijder , Chadli, Carlinhos.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt