Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aşkın Ateşe göre önceki 2 teklifimiz reddedilmiş . bugün teklif yapmışlar yeniden.

Bence gelmez iptal olur .. Ama gelirse bomba olur ..

Bizim baskan nedense bizleri kirmayi sevmiyorr Drogba dedi / Ronaldinho dedi / Kaka dedi / Reyes dedi / Forlan dedi ..

Bizi uzmek istemiyor ama elinden geleni yapiyor oda bizim gibi heyecanli seviyoruz aga bu unal aysali ..

kimse ismini anmaken sneijder dedim kesin edim sneijder redetti dediler yok sure istedi diyen de ilk ve tek bendim siz daha bekleyin ben 3 gun omceden soylemistim yine diyim sneijder geliyor saka gibi ama her konuda anlasildi esi ondan daha istekli haberlere aldanmayin aicik vefa isityorum ama bas bas bagirdik kac gundur lutfen

beyler ntvspor a fazla guvenmeyin, bundan once podolski reyes forlan la kesin anlasildi dedi hepsi seyimize girdi

bu kanala guvenilmez, gaza gelmeyelim

Dürüstcesi ben kendinizi olumsuza hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Gelmesini gerçekten ben de istiyorum. Ne yalan söliyim dün daha umutluydum. Bugün başkandan daha net açıklamalar bekliyodum Forlan ve Reyesteki açıklamaları gibi. Ya başkan tecrübe edindi sütten ağzı yandı yoğrudu üfleyerek yiyiyor ya da orda gördüğü havadan daha kötü bir hava var...

Herneyse Sneijer transferi kolay bir transfer değil arkadaşlar, kendinizi beklentiye sokup hem kendinize hem yönetime haksızlık etmeyelim...

Ntvspor'a gelince, sizden fazlasını bilmediklerine eminim. Başkanın dinlediğiniz konuşmalarını onlar da dinledi ona göre reyting çekecek şekilde bir mantık kurgusuna sokup masa başı haberi yapmışlar her zaman ki gibi... O yüzden hep birlikte beklicez hayırlısı diyelim. Hayırlısı neyse o olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt