Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya umutlanmayın, olmaz o iş. borsa manipilasyonu yapıyoruz yine. aysal başkan zeki adam borçları böyle düşürüyor :)

ben balkona çıkıyorum yoksa fena olucam devamlı f5 ten

Onur abi bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdı gerçi eto ispanya'dan arkadaşımla konuştum... :-)

a.selam, hosbulduk. ara sira bakiniyordum neler yaziliyor diye. bugün bir selam vereyim dedim. nasıl gidiyor?

chadli'yi sneijder kadar tutmayan arkadaslar gördüm. neden acaba? bize fayda saglamaz mi?

evet hem interle hem sneijderle anlaşmışız.sneijder son kez ailesine danışıp cuma günü istanbulda olması bekleniyor.

Bu nasil danisma olursa ..

Hanim eeh herif ?

Galatasaray beni istiyor allahin emriyle beni verecen mi ?

Bakalim herif Istanbul nasil ? Alisveris AVM felan ?

Guzel guzel cok buyuk sehir ama trafik ölu .

Neyse gidelim bakalim .. :lol:

Bülent Tulun meselesine gelince, bu Adnan Polat'a yazdığı mektuptan sonra bende gerçekten nefret ediyorum ama Fransa ve İtalya'da güçlü bağlantıları var bunu kabul edelim. Ha çıkarcı birisi ama sırf çıkarı olduğu için elinden geleni yapacaktır.

Fransa da yasiyan ve Bulent Tulun u kisisel olarak taniyan bir arkadasim zamaninda bana Tulun Fransada iki uç tane yeni parlamis yada çok ünlü olmayan iyi futbolcu ismi sayamaz demisti bu mesaji görünce aklima geldi, belki muhasebe hesap kitap islerini bilebilir ama futbol bilgisi çok az bu adamin.

Transfer Nöbeti

Onur abi bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdı gerçi eto ispanya'dan arkadaşımla konuştum... :-)

a.selam, hosbulduk. ara sira bakiniyordum neler yaziliyor diye. bugün bir selam vereyim dedim. nasıl gidiyor?

chadli'yi sneijder kadar tutmayan arkadaslar gördüm. neden acaba? bize fayda saglamaz mi?

Sneijder yok mu

ve sonundaki sinsi gülüş hayırlı olsun beyler :D

la bileydim hisse alirdim dun / iyi tavan yapacaz yine ,..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt