Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref'e yüklenmeyin beyler. Bir şey demez artık. Hayırlı olsun felan ne olacak belli olmaz.

portakal soyulur mu?

golüne doyulur mu?

fener'e de bir koysan inter'den duyulur mu

at imzayı atamaz mısın

sen ne biçim 10 numarasın?"

Amrabat varken Chadli ?

inşallah hem sneijder hem chadli olur.chadli olmadı en azından kanada bi gökhan töre alınsın yani.

Şeref kaleciyle karşı karşıya pozisyondayken bir anda geri pas yaptı bende çocukları saldım gittiler :o

Bu nasil danisma olursa ..

Hanim eeh herif ?

Galatasaray beni istiyor allahin emriyle beni verecen mi ?

Bakalim herif Istanbul nasil ? Alisveris AVM felan ?

Guzel guzel cok buyuk sehir ama trafik ölu .

Neyse gidelim bakalim .. :lol:

Konu haniminda, kendisi modellik, program sunuculuk gibi islerle ugrasiyor Ki Istanbul yine yeni bir ortam biraz da uzak kaliyor, Ayrica yolante tam anlamiyla hristiyan mi diyoruz buna ? Hollandada Rooms-Katholiek derler.

Bu yönden iyce bir konusmasi lazim tabiki ayrica Van Gaal ile de görüsüyordur milli takimi adina.

Fransa da yasiyan ve Bulent Tulun u kisisel olarak taniyan bir arkadasim zamaninda bana Tulun Fransada iki uç tane yeni parlamis yada çok ünlü olmayan iyi futbolcu ismi sayamaz demisti bu mesaji görünce aklima geldi, belki muhasebe hesap kitap islerini bilebilir ama futbol bilgisi çok az bu adamin.

Yok ben futbol bilgisini kastetmedim zaten, Yukarda Allah var hiç o konuda bir düşüncem yok tanımıyorum sonuçta... Ben sadece iletişim ve ikna konusunda güçlü bağlantıları olduğunu DUYDUM... Onu da bildiğimden değil yani... Ünal Aysal futbolda tecrübesizdir ama yaş tahtaya da basmaz. Yanına seçtiği adamların eğer bu özel danışmanıysa mutlaka bir bildiği vardır.

Onur abi bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdı gerçi eto ispanya'dan arkadaşımla konuştum... :-)

a.selam, hosbulduk. ara sira bakiniyordum neler yaziliyor diye. bugün bir selam vereyim dedim. nasıl gidiyor?

chadli'yi sneijder kadar tutmayan arkadaslar gördüm. neden acaba? bize fayda saglamaz mi?

Hocam kralsin....

Sneijder keske gelse... :(

ufffffff:happynew:

o sinsi gülüş yok mu ah bence top banko yengede ne derse o olucak gibi :o

laa yarın MUKAVEMET sınavım var ben burada nöbette takılıyorum :happynew:

Şeref abi yazdığına göre ben şu an feci bir gaza geldim SNEİJDEEEERRR hadi olsun be bu.

Konu haniminda, kendisi modellik, program sunuculuk gibi islerle ugrasiyor Ki Istanbul yine yeni bir ortam biraz da uzak kaliyor, Ayrica yolante tam anlamiyla hristiyan mi diyoruz buna ? Hollandada Rooms-Katholiek derler.

Bu yönden iyce bir konusmasi lazim tabiki ayrica Van Gaal ile de görüsüyordur milli takimi adina.

Desene Yolanthe bir acunun yaninda yada bugun ne giysemde cikar !! Acunn yardim et yada Hakan Akkaya yardim ett :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt