Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferinden sonra Fenerbahcelilerin ruh hali :D

[video=youtube;J2dktLeK9Eg]https://www.youtube.com/watch?v=J2dktLeK9Eg&feature=youtube_gdata_player[/video]

KAP yazısını bile görsem İstanbul'a gelip formayı giymeden inanmam ben bu transfere kusura bakmayın.

Noldu noldu geliyo mu? ? ? ? ? ¿ ¿ ¿

ooooowwwww schalke fena tokat yiyiyor 4-0 oldu

beylerr sizee başka bir yönden şunu söyleceğim.. türkiye liginde snejder-sol bek carlinhos oynatcaksak ok adar para verip..

amrabat yedeğe gelir. kerim frei ile ancak bu olur. şu dönemde ondan başka yerli bir oyuncu yokk...

Kıvanç reyiz galatasaraylı bi yengeyle tanıştırsak tamamdır :trollface:

[video=youtube;yn5auyZJUrg]https://www.youtube.com/watch?v=yn5auyZJUrg[/video]

Bu adam gelmeli :)

sneijderin ayağında platin varmış.:sad007:

Hala yabancı transferi bekleyenler var Sneijder haricinde.

Yahu arkadaş Muslera, Eboue, Dany, Riera, Melo, Sneijder zaten yaptı sana 6 yabancı.Daha Elmander'i yazmıyorum bile.

Nereye oynatacaksınız?

KAP yazısını bile görsem İstanbul'a gelip formayı giymeden inanmam ben bu transfere kusura bakmayın.

hayal etmenin sakıncası yok bence, bugune kadar kimler gelecekti gelmedi. kulupler tamam deme durumuna gelmiş.. bundan sonra futbolcuya bakar.. gelirse büyük iş gelmezse ben sallamam. b

ben neye sallarrım konuştu başkan yeter. konuşmasın.. drogba-kaka vs isimleri üzerinde 44353 kere konuşursaa her gül bal çalarsa zehir oldu sonraa..

Yemin et :D Gelişmeler neler? Başkan ne dedi Sneijder transferi için? Nasıl gelişti olaylar. Hadi lan anlatın........ :D

Senijder için müspet ilerleme var dedi sadece, Chadli ve Carlinos'da listedeymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt