Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
??????:confused:
Baros'u gönderirler. Sene sonu Elmander, Ujfalusi ve Amrabat gider gibime geliyor.
Arkadaşlar şineyder gelirse faydası ne kadar olur yorumlarınızı merak edıyorum
Arkadaşlar şineyder gelirse faydası ne kadar olur yorumlarınızı merak edıyorum
hadi ya alın artık
Mr.T @TlgyG
Sneijder'i İstanbul'a yollamazsan ben Şahin K'yı Milano'ya yollarım haberin olsun. @YolantheCabau
aha böyle bişey yazmış biri. hıyar yahu kadın allahtan şahin k yı tanımıyor![]()
Baros bir kaç güne kadar kesin gidicek zaten. Ujfa yönetime alıncak sezon sonu. Elmander başka takıma gider, Amrabat kalır.
Riera satılır. Melo zaten gidicek. Sezon sonu Muslera'da gidici gibi gözüküyor başkanın son açıklamalarına göre. Onun yerinede Onur Kıvrak gelir, Carlinhos'u şimdi alırlar bence.. Engin ile sözleşme uzatılır.. Ceyhun/Çağlar/Zan/Balta sezon sonu kesinlikle gidicek isimler. Gerisi bize kalır işte.. Bana göre şu kadro oluşur bu durumda..
----------------------Onur Kıvrak---------------------
--Eboue-------Semih--------------Danny-----Carlinhos--
--------------------Hamit Altıntop-----------------------
----------Selçuk İnan-----------------------------------
----------------------------Sneijder--------------------
---Yabancı------------------------------------Yabancı---
---------------------Burak Yılmaz------------------------
Yedekler ; Ufuk - Umut - Emre Ç. - Aydın - Engin - Amrabat - Yabancı
Ve ben gelecek sezon için Aydın ve Emre'den çok ümitliyim. Sanki seneye takımı sürükleyen en etkili 2 isim olucak gibi duruyorlar.
Hani şeyi hissettirdiler bana, ' Biz piştik sadece zamanını bekliyoruz ' der gibiler, öyle bir hava sezdim yani..
beylerr kerim frei transfer olabiliyormu? bu sene 2 kere olmuş ama 1 hakkı daha var biliyorumm..
hadi ya alın artık
Abi gelirse halaya düşermiyiz ?
Çıplak halay cekeceğiz :trollface:
Baros bir kaç güne kadar kesin gidicek zaten. Ujfa yönetime alıncak sezon sonu. Elmander başka takıma gider, Amrabat kalır.
Riera satılır. Melo zaten gidicek. Sezon sonu Muslera'da gidici gibi gözüküyor başkanın son açıklamalarına göre. Onun yerinede Onur Kıvrak gelir, Carlinhos'u şimdi alırlar bence.. Engin ile sözleşme uzatılır.. Ceyhun/Çağlar/Zan/Balta sezon sonu kesinlikle gidicek isimler. Gerisi bize kalır işte.. Bana göre şu kadro oluşur bu durumda..
----------------------Onur Kıvrak---------------------
--Eboue-------Semih--------------Danny-----Carlinhos--
--------------------Hamit Altıntop-----------------------
----------Selçuk İnan-----------------------------------
----------------------------Sneijder--------------------
---Yabancı------------------------------------Yabancı---
---------------------Burak Yılmaz------------------------
Yedekler ; Ufuk - Umut - Emre Ç. - Aydın - Engin - Amrabat - Yabancı
Ve ben gelecek sezon için Aydın ve Emre'den çok ümitliyim. Sanki seneye takımı sürükleyen en etkili 2 isim olucak gibi duruyorlar.
Hani şeyi hissettirdiler bana, ' Biz piştik sadece zamanını bekliyoruz ' der gibiler, öyle bir hava sezdim yani..