Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transfermarket.de yoneticisi holger stauer: "sneijder galatasarayda"

inanmayan siteye bakabilir

Gazzetta: Sneijder says no to Galatasaray. The turkish club have come with an offer for Sneijder. They’ve offered the dutch five million euros per season, an offer which he has denied.

sabahki italyan muhabirin haberi olmalı.boş haber

beyler lütfen sakin olun

zorunlu bir açiklamaya benziyor.dediğimiz gibi kesinleşen bişey yok

transfer olmazsa ağlamayin

Olsun KAP a kadar getirdik - Polyanna :)

bnce en geç 24 saat içinde açıklanacak lan buda benim içime doğuyor hadi bakalım :happynew:

Eğer Şeref bugün bu foruma gelip bir kaç birşeyler yazdıysa, ardından Başkandan ve KAP'tan açıklama geldiyse bu Transfer kesin bitmiştir ki, NTV spor bile Cuma günü İstanbula gelicek dedi, Wessley için. Siz hala yok işte daha önce bildirmiştik ama olmamıştı. Şuanda durumumuz çok farklı ve elimizde ŞL kozu var, Lig kozumuz var, var oğlu var.

Başkanın Çilek sözü var ve Galatasarayı Dünya Takımı yapacağım sözü var, dahası da Fatih hoca ile aradaki buzları eritmek ve Taraftara olan borcunu ödemek için bende bu olaya bitti gözüyle bakıyorum ki, bakmayanların da aklından şüphe hissediyorum.

Ulen İnterle bile anlaşmışız, Oyuncuylada anlaşmışız işte sadece Aile sıkıntısı varmış azcık oda kalkmıştır artık, Koca Galatasaray bu durumu aşamıcakmı konuşturmayın şimdi beni.

transfermarkt.de de tamamen transfer ettiğimiz söyleniyor

ertem şener‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

Ulan aklıma hep şu italyan spikerin Sneijder'e fenerbahçe? diyip onunda pis pis gülmesi geliyor. Gel be Wesley :ayatollah:

bazı cikcikler iyi tırsmış bu işten mesajlarından belli oluyor, hadi bakalım:cool:

beyler boşuna gaza gelmeyelim başkanın açıklamalarından sonra yapılan zorunlu bildiri bu bence. beklemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt