Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ertem şener@ertemsemer
BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

beyler boşuna gaza gelmeyelim başkanın açıklamalarından sonra yapılan zorunlu bildiri bu bence. beklemek lazım
Eğer Şeref bugün bu foruma gelip bir kaç birşeyler yazdıysa, ardından Başkandan ve KAP'tan açıklama geldiyse bu Transfer kesin bitmiştir ki, NTV spor bile Cuma günü İstanbula gelicek dedi, Wessley için. Siz hala yok işte daha önce bildirmiştik ama olmamıştı. Şuanda durumumuz çok farklı ve elimizde ŞL kozu var, Lig kozumuz var, var oğlu var.
Başkanın Çilek sözü var ve Galatasarayı Dünya Takımı yapacağım sözü var, dahası da Fatih hoca ile aradaki buzları eritmek ve Taraftara olan borcunu ödemek için bende bu olaya bitti gözüyle bakıyorum ki, bakmayanların da aklından şüphe hissediyorum.
Ulen İnterle bile anlaşmışız, Oyuncuylada anlaşmışız işte sadece Aile sıkıntısı varmış azcık oda kalkmıştır artık, Koca Galatasaray bu durumu aşamıcakmı konuşturmayın şimdi beni.