Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Soyunacak olanlar vardı lütfen boş geçmeyelim. Sneijderle beraber heyecanla onlarıda bekliyoruz:trollface:

Cimbom ‏@ViscaCimbom İnternacional Kulübü Resmi Sitesinden ,Kadrolar bölümünden Sneijder'i çıkardı

yok öyle birşey şimdi baktım.

Acayip bir bilgi kirliliği vardır. Borsa kuralları ve hisse senetleri için yapılmış bir bildiri durumunda şuan. Acele etmemek lazım sevinmek için.

Ntvspor şuan GS da freekick leri kim kullanıcak tartışması yapıyor:D

lee millet bişey diyecem kızmayın..

snejderin gollerini gösteriyor-göstermiyor diyonuzda..

gs tv snejderi hakkında yorum için taffarel soruyorlarr...

Sneijder gelmez de Samuel gelirse :trollface:

602694_548494991842117_1300825439_n.jpg

Hayır da; Sneijder haberini verirken ekrana shakira klibi mi koyacaktı GS TV ben onu anlamadım. Yahu yapmayın bu kadar gelmez oyuncu, 3 gün sonra daha çok üzülürsünüz. Sinekten yağ çıkartıyorsunuz yahu.:asd:

Ayrıca gelirse 2 gün iç çamaşırı giymeyeceğim. Yapabileceğim maksimum bu bir efendi olarak. :lol:
Naber usta burda görmeyeli yil oldu seni.:ayatollah:

başkanın dediklerini haber yapmış gstv başka birşey yok.

hsghj.jpg

gs tvde su an portakal yiyorlarrrr

beylerrrrrr

hayirli olsun :cool:

Yahu arkadas bi susun ya. Surda sevinsek mi sevinmesekmi düsünüyorum ama zorla söyleteceksiniz... Transferin basindan beri totem yapiyoruz kendimi ikna etmeye calisiyorum umutlanmamaya calisiyorum ama su an totemi kirdiniz ve baa bunu söylettiniz, yani bu demek ki, transfer resmi olarak sonuclandi. Simdi kesinlikle gelmez.. Bak hersey ben gelmez diyordum diye iyi gidiyordu, ama gecmis olsun hepinize, Sneijder gelir diyorum ve transferi yatiriyorum.

Feriş kızdı herhalde güntekin yırtıyor kendini KAÇ PARA ALACAK belli mi diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt