Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cok fena kar yağıyo la şuan

dize kadar gelirmi acaba la istanbulda :happynew:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

" avrupadan önemli bir oyuncu Türkiy yi terci ederse terc‚h‚‚ Fenerbaçe olur ancak Fenerbahçe getirebilir.

yazılanlar sadec gazete satmak için"

Ahhahahahaha antudan :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ya şimdi Galatasaray - fener rekabetini bir kenara bırakıp bir Türk futbolsever olarak merak ediyorum, bir insan bir fenerli bu cümleyi neye dayanarak söyler. Yani kimsini ulan siz diyecem ağır olacak.

Snijder'in menejeri Galatasaray'dan bize gelen bir teklif yok falan mı demiş? Twitterda gördüm de. Tribündergi twitlemiş sanırım ?

yengenin twitt adresini yazin buraya, ikna edelim bari.

sizden ricam bu transferin gerceklesmesini istiyorsaniz sneijder ve esine twitter'dan guzel sozlerle baski kurun :-) hatta TT yapabilirseniz harika olur. benim gibi siradan bir insani tt yapmistiniz, sneijder ve esinin tt yapmamak galatasaray taraftarinin ayibi olur. sizleri seviyorum, gozlerinizden operim.

tt YAPALIM!!!!

Barış-Ayhan-Mustafa Sarp

Melo-Selçuk-Sneijder

:asd:

şu bir gerçekki eğer sinejder gelirse unal aysal taraftarın gözunde dunyanın en iyi en sempatik iş bitiren başkanı! eğer gelmezse dunyanın en beceriksiz başkanı!

E haliyle âyinesi iştir kişinin :)

Yanliz Sneijder gelir de Carlinhos gelmezse, Carlinhos cidden öküzdür.

Seref Aydin ne dedi bugün forumda?

simdi soru ise... Snejder gercekden gelecek mi yoksa, Ceza gelmesin diye KAP a bildirim mi yapdildi

Yonetimin gecdigimiz transfer sezonlarinda KAP faciyalarindan sonra kesin olmadan KAP'a bildirim yapacaklarini sanmiyorum. Bu is bitmisdir.

la saftim kaydi la......nereye baksam snijder yaziiiii.......:SS:

birisi beni uyandirsin......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt