Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bbc'den bi zırtapoz, sneijder-gs olayı yalan diyor, galatasaray sneijder'in gitmek istediği takımlardan biri değil falan diyor. baya emin kendinden heralde. onaylanmış profilinden yazdı bunları twitterda.

lan yine mi timsah olduk :( bitmedi şu transfer dönemindeki sazanlığımız :(

timsahı en çok antuda yapıyor diyorlar nediyosun:trollface:

bu nasıl kamp günlüğü ya. Anatomi dersi veriyorlar.

Arkadaslar Galatasaray'dan elimize ulasan bir haber yok tweet'i cok buyuk bir dezenformasyon iceriyor. Bu aciklama menejerin daha onceden yaptigi bir konusmaya (onceki gun) dayandirilmis ve Galatasaray'in Sneijder'le gorusmelere basladigi resmi olarak duyurulmamisti daha o vakitte.

Hem Galatasaray'dan bahsetmiyor diyor ki:

And top clubs around Europe are well aware of his availability, yet no-one has made an offer for his services.

Avrupa'daki bir cok kulup Sneijder'in transfer olmak istedigini biliyor ama kimse daha teklif yapmadi.

Haberi bilerek carpiyorlar bu oyuna gelmeyelim

www.bbc.co.uk/sport/0/football/20939734

Şu video yu biriniz twit atsın Sneijder'e

[video=youtube;mFXpzICXLQE]https://www.youtube.com/watch?v=mFXpzICXLQE[/video]

Simon bak git...

Onur abi bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdı gerçi eto ispanya'dan arkadaşımla konuştum... :-)

a.selam, hosbulduk. ara sira bakiniyordum neler yaziliyor diye. bugün bir selam vereyim dedim. nasıl gidiyor?

chadli'yi sneijder kadar tutmayan arkadaslar gördüm. neden acaba? bize fayda saglamaz mi?

ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.

bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun:yenieek:

bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.

bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.

Lan arkadas dalgami geciyorsunuz, adam ne yazmis, bosuna sevindik yine. :mad:

Face de bunu gördüm doğru mu acaba

SON DAKİKA | Ünal Aysal ,Milanlı Oyuncu Prince Boateng ile Her Konuda Anlaşma Sağladı.

Milanello bu haberi doğruladı ve Twitterinde Anlaşma Sağlandı dedi.

Re: Transfer Nöbeti

Bu transfer olmasın başkana yönetime düz girerim isterse schalke yi gecelim.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt