Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acikcasi ben para konusuna takliyorum. Baskan dengeleri bozmayiz fln diyordu ? O kadar veremeyiz dedi dogrumu ? Yani indirim bekliyorlar.. Ama Sneijder Inter'de bile indirim yapmadi. Yahu ben birsey anlamadim

Bugün Şampiyonlar Liginde tur atlatacak bir oyuncu bana 7 milyon euro kazandırır dedi. Böylece maliyetini çıkarmış olur aynen bunu söyledi.

Ben biraz buna güveniyorum açıkcası. Ellerinden geleni yapacaklar gibi.

Bugun ömrumde gormedim duyumcu spor manageri basketbolcusu futbolcusu unluleri hepsi

Sneijder bize hayirli olsun dedi biz daha halen inanamiyoruz :lol: unal baskan bak kap'a bile inanmaz olduk .

Sneijder'in transfermarkta göre degeri 28 milyon euro, ohaa :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

her sene marmarise tatile giden biri olarak şunu diyebilirimki hani gelmez abi sinejder turkiyeye diyorlarya bu hollandalılar inanın turkiyeyi seviyorlar tatil bölgelerine gelenler çok cana yakın joy clupta defalarca tanıklık ettim oyuzden rahat olun gerekirse ücretinde indirim yapıp gelir sinejder:)

Bu dayıyı tanıyan var mı?

Kazim Avci ‏@kazimavci

Her şey Sneijder'in o ıslak imzayı atıp atmamasına kaldı.. o da, türk futbolu adına inşallah olur

Fifa kokartlı menejer hiç atıp tuttuğunu görmedim gelmeyecek oyuncuyuda bildi gelecek oyuncuyuda bildi şimdiye kadar zaten pek duyum felanda vermez

Re: Transfer Nöbeti

Acikcasi ben para konusuna takliyorum. Baskan dengeleri bozmayiz fln diyordu ? O kadar veremeyiz dedi dogrumu ? Yani indirim bekliyorlar.. Ama Sneijder Inter'de bile indirim yapmadi. Yahu ben birsey anlamadim

Anlaman icin anlama beni xd

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

şu şerefsizliğe bakarmısınız bunlara tepki koymamız lazım adam gelmeden karısının haberini yapmışlar karısımı oynayacak lan futbolu sizene özel hayatından şerefsiz medya !

Sneijder'in eşi DİLARA! - Genel

O filmde Türkler de oynuyor. IMBD'den bakabilirsiniz oyuncu kadrosuna. Türkleri veya İslam'ı aşağılayan bir film olduğunu sanmıyorum. Avrupa'daki Türklerin yarısının böyle giyindiği bir realite. Filmde bir hakaret göremiyorum ben. Ayrıca hakaret olsa bile bize ne karısından? Topu oynayacak olan Sneijder. Ayrıca o site Şekip'in talimatıyla Emenike'yi Galatasaray'a getiren site değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt